Travel Unie International Nederland N.V.

duitsland noviteiten in nieuwe brochure holland international

Extra dikke Duitsland brochure met uniek All Inclusive concept op vakantieparken

Rijswijk, dinsdag 24 oktober 2006 - Duitsland is als vakantiebestemming het héle jaar aantrekkelijk voor Nederlandse vakantiegangers. Wintersportaccommodaties in het Sauerland, luxe golf- en wellness arrangementen en vele familieparken en hotels; het aanbod in de nieuwe jaargids van Holland International is gevarieerd en compleet. Naast een uitbreiding op het bestaande aanbod zijn er ook noviteiten. Naast extra fietsrondreizen wordt een uniek concept geïntroduceerd: verblijf in vakantieparken op basis van All Inclusive. De Duitsland brochure van Holland International biedt weer volop mogelijkheden voor een langere vakantie of een weekendje weg vlak over de grens.

Nieuw concept: All Inclusive vakantieparken
Naast een uitbreiding op de All Inclusive hotels, toont de gids ook het unieke All Inclusive concept op twee verschillende Eurostrand vakantieparken in Duitsland. De intieme sfeer in een vakantiehuisje wordt hier gecombineerd met de gemakken van een hotel. In deze vakantieparken zijn alle maaltijden en dranken tussen 8:00 en 23:30 uur bij de prijs inbegrepen. De vakantieganger hóeft dus zijn maaltijden niet zelf te bereiden, maar dat kán natuurlijk wel. Naast het gezellige samenzijn in een vakantiehuisje, kunnen bezoekers iedere dag 'uit eten' in het restaurant van het park.

Rondreizen
Duitsland is ook heel goed te ontdekken per fiets of te voet. In de brochure staan diverse fietsrondreizen die langs de mooiste plekjes leiden. Daarnaast is de cultuurrondreis met Nederlandse gids, met onder meer een bezoek aan de oudste stad van Duitsland Trier, is een absolute aanrader. Reizigers met voorkeur voor eigen vervoer, kunnen zich in het reisbureau laten adviseren bij het uitstippelen van een verrassende route. Alle hotels worden dan van te voren geboekt. Dit bespaart de moeite en energie van het zoeken naar een geschikt hotel aan het eind van een reisdag.

Zomer én wintervakantieaanbod
Voor iedere vakantieganger, maar ook voor ieder jaargetijde is er passend aanbod in de nieuwe brochure. Het Sauerland en gebieden langs de Rijn en de Moezel blijven populair onder Nederlandse vakantiegangers. Het aanbod is daar dan ook sterk uitgebreid. Maar Duitsland biedt ook verrassende citytrips, golfarrangementen, luxe short breaks en attractieparken. Zo kan een verblijf in een familiepark gecombineerd worden met een bezoek aan het nieuwe attractiepark 'Heide-Park', met de grootste houten achtbaan van Europa. De nieuwe Duitsland brochure van Holland International ligt in de schappen alle ANVR reisbureaus.