Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

FietsAdventureRoute door Drenthe

Zin in een avontuurlijke herfstvakantie?
Doe mee met de FietsAdventureRoute
24 t/m 26 oktober 2006

Diever, 18 september 2006 - Nog geen plannen voor de herfstvakantie? Zin in een uitdaging en allerlei outdooractiviteiten? Dan doe je mee met de spectaculaire FietsAdventureRoute! De FietsAdventureRoute vindt plaats van 24 t/m 26 oktober en is speciaal bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 20 jaar die meer willen dan alleen fietsen door Drenthe .

Meer dan alleen fietsen
Samen met je eigen (vrienden) groepje (4 à 6 mensen) fiets je elke dag een route van ongeveer 40 km. De routes zijn niet bepijld, je vindt je weg aan de hand van orientatiepunten en aanwijzingen! En onderweg doe je met je team mee aan allerlei spannende uitdagingen en activiteiten. Je gaat een stuk kajakken of via touwen over een waterhindernis zwaaien. Je doet de schuine balkenklim of de dubbele catcrawl en nog heel veel meer! De FietsAdventureRoute is een echte teamuitdaging en biedt je alles voor een actieve en avontuurlijke herfstvakantie.

Praktische informatie
De routes leiden door het afwisselende landschap van Drenthe: over de hei, door de bossen, langs zandverstuivingen, over asfalt- en klinkerwegen enz. Bij de objecten en activiteiten onderweg staan ervaren sportinstructeurs van de outdoorbedrijven No Limits In- en Outdoor Events en Joytime Vrijetijds Aktiviteiten. Deelname is op eigen risico.

Aanmelden
Wil je meer informatie over de FietsAdventureRoute of wil je je inschrijven, neem dan contact op met het projectbureau Outdoor Offensief Drenthe+/FietsAdventureRoute via tel.nr. 0521 - 59 41 30. Op de inschrijving is het reglement van de Stichting Drentse Fiets 4Daagse van toepassing. De FietsAdventureRoute vereist veel voorbereiding en organisatie. Daarom kan de tocht alleen doorgaan bij voldoende deelnemers (minimaal 100). Dit maken wij medio oktober bekend. Wij hopen dat je hiervoor begrip hebt. In geval van afgelasting vindt volledige restitutie van het inschrijfgeld plaats.

De FietsAdventureRoute is een samenwerkingsverband tussen Outdoor Offensief Drenthe+, de Drentse Fiets 4Daagse, Joytime Vrijetijds Aktiviteiten en No Limits In- en Outdoor Events.

Noot voor de redactie,