Ingezonden persbericht


UITNODIGING

Wie wordt het gezicht van Proefdiervrij?

Verkiezingsfinale modellenwedstrijd Proefdiervrij

Op 24 oktober 2006 van 13.00 - 17.00 uur
Locatie: Odeon aan de Singel 460 in Amsterdam

De spanning stijgt, de verkiezingsfinale is in zicht. De winnaar uit deze landelijke verkiezingsfinale op dinsdag 24 oktober 2006 in het Amsterdamse Odeon wordt hét nieuwe gezicht van de campagne voor proefdiervrije cosmetica van Proefdiervrij.

Op 24 oktober om 13.00 uur start de finale waarin 36 aspirant-modellen zich aan het publiek voorstellen. Uit de ruim 650 jonge vrouwen die zich inschreven, werden in elke provincie drie finalisten gekozen. Zij gaan nu ieder voor zich de landelijke jury ervan overtuigen dat zij het gezicht van Proefdiervrij zijn. Aan deze voorrondes werkten onder andere Belinda Meuldijk, Jacques d'Ancona en Dafne Westerhof mee. Ook tijdens de landelijke verkiezingsfinale maken Bekende Nederlanders onderdeel uit van het programma.

Graag nodigen wij u uit voor de finale van de modellenwedstrijd van Proefdiervrij. Binnenkort ontvangt u een persbericht met daarin het volledige programma, de namen van de Bekende Nederlanders en de winnaressen uit de voorrondes. De organisatie van het evenement is op dit moment nog in volle gang. Uiteraard houden we u hiervan op de hoogte.

Aanmelden

Laat even weten of u de verkiezingsfinale wilt bijwonen. Neem voor meer informatie of aanmelding contact op met Merel de Vries, tel. 070 3117181 of Babs Rosenmuller, tel. 070 3117188. U kunt ook een e-mail sturen naar: devries@proefdiervrij.nl.