Ingezonden persbericht


Toonaangevende mobiele toestelfabrikanten geven totaaloverzicht aanbod op Hotspot Innovation Event op 24 oktober 2006

11 oktober 2006- Op het Hotspot Innovation Event op 24 oktober zullen bekende fabrikanten zoals Nokia, Sony Ericsson, LG, Samsung, Motorola en BenQ Mobile aanwezig zijn. Deze mobiele toestelfabrikanten zullen die dag hun actuele aanbod uitgebreid presenteren in het World Trade Center te Rotterdam.

Aanwezige partijen

Niet alleen de mobiele tak is goed vertegenwoordigd op het Hotspot Innovation Event. De aanwezigheid van onder andere hoofdsponsor Mio, Siemens, Plantronics, New Aspect en Jabra zorgen voor een grote diversiteit op de beursvloer. Organisator en uitgever van Hotspot Kees Hoogervorst: "Dit evenement wordt een platform waar inhoudelijke en kwalitatieve kennis wordt uitgewisseld. We brengen de laatste trends en innovaties onder de aandacht. Op deze manier willen we de industrie en het resellerkanaal dichter tot elkaar brengen." Revah European, event-partner, onderstreept deze doelstelling.

Congres

24 oktober vindt naast de beurs ook het congres plaats. Het congres richt zich op de Nederlandse CE-, IT-, en Telecom-industrie; waarbij de link met resellers en eindgebruikers centraal staat. Tijdens twee dagdelen zullen de belangrijkste ontwikkelingen binnen de industrie aan bod komen. Sprekers zijn keyfigures binnen de Nederlandse industrie, zoals onder andere:
* André ten Bloemendaal, Vice President Commercial Casema
* Erwin van der Valk, Head of Corporate Marketing Samsung Electronic Benelux
* Kees Smalling, directeur Communication Siemens
* Igor Beuker, Trendanalist

* Peter van der Vlis, International Sales director voor TomTom Work

Programma

Het ochtendprogramma staat in het teken van nieuwe afzet-kanalen voor televisie, waaronder de toekomst van televisie, Instore Communicatie (narrow casting) en mobiele televisie. De middag is gereserveerd voor zakelijke IT-oplossingen zoals push e-mail en synchronisatie met mobiel. Het Hotspot Innovation Event richt zich op de gebieden CE, IT en Telecom.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor de beurs en/of het congres, dan kunt u dit via onderstaand telefoonnummer of e-mail adres doen. Wij hopen u 24 oktober 2006 te mogen begroeten in het World Trade Center in Rotterdam!


---



Ingezonden persbericht