Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Winkels van Telfort veroveren Noord-Holland

Amsterdam, 19 oktober 2006 - Op 24 oktober wordt de Winkel van Telfort in Haarlem officieel geopend. Met de nieuwe winkel heeft Telfort 15 eigen verkooppunten, waarvan er nu drie in Noord-Holland gevestigd zijn. Het aantal Winkels van Telfort wordt in rap tempo uitgebreid. Op 7 november zal de volgende winkel worden geopend, ook in Noord-Holland - in Alkmaar. Uit onderzoek van Telfort blijkt dat de klanten het belangrijk vinden dat ze, naast de online Telfort shop en de Telfort dealers, ook terecht kunnen bij Winkels van Telfort. Met de uitbreiding van het aantal winkels wordt Telfort daarnaast meer zichtbaar op straat.

Roald Hulst, Commercieel Directeur van Telfort, licht toe: "Dicht bij onze klanten, daar willen we zijn. Dit betekent niet per se dat we met onze winkels het hele land willen afdekken, maar dat we juist kijken waar onze doelgroepen zitten. Op die plaatsen zoeken we een goede lokatie voor onze winkel, die in verhouding weinig investering vergt. Zo kunnen we de prijs van Telfort diensten voor de consument zo scherp mogelijk houden."

Zoals altijd, wordt de opening van de Winkel van Telfort gevierd met een bijzonder aanbod. Tijdens 'Super Saturday', op 28 oktober, krijgen klanten in Haarlem bij het afsluiten van een nieuw éénjarig abonnement een jaar lang 50% korting op de abonnementskosten en kunnen ze kiezen uit een drietal toestellen.

De winkels in Haarlem en Alkmaar bieden werk aan 12 mensen uit de regio.

Winkels van Telfort zijn te vinden in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Nijmegen, Rotterdam (2), Utrecht, Zaandam, Zwolle - en nu ook in Haarlem.

Adres nieuwe winkel: Haarlem - Grote Houtstraat 10.

Over Telfort
Telfort is een van de toonaangevende aanbieders van mobiele telecommunicatie voor particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Telfort biedt kwalitatief goede producten tegen zeer scherpe prijzen. Hiervoor beschikt Telfort over een netwerk van goede kwaliteit en stelt zij de klantenservice centraal voor haar klanten. Telfort is een vitale organisatie die snel op marktontwikkelingen inspeelt. Vanaf zomer 2005 is Telfort de eerste operator in Nederland met een landelijk dekkend mobiel breedbandnetwerk.


- EINDE PERSBERICHT -

Noot voor de redactie (