Time : 11:02:57
Date : 19 October 2006
Sender Name: Koninklijke Vlaamse Ingenieursvereniging (K VIV)

Persuitnodiging: "24 uur zonder netwerk: droom of nachtmerrie?" - 24 oktober - Alcatel (Antwerpen)

Kunnen we 24 uur zonder informatica en dus ook zonder informatie? Wat zijn de gevolgen van een uitval van ons netwerk, hoe afhankelijk zijn we? Is de overheid en de bedrijfswereld voorbereid? Welke economische schade kunnen we lijden? Is het risico reëel? In welke mate is kwaad opzet mogelijk? Waar liggen de pijnpunten? Is de vraag niet "of" het kan gebeuren, maar eerder "wanneer" het "zal" gebeuren? En als de panne voorbij is? Zijn de problemen dan (snel) opgelost? ..

Op dinsdag 24 oktober organiseert de K VIV n.a.v. haar Jaarthema "Netwerken stimuleren groei" een dubbele activiteit: bezoek aan de gloednieuwe Alcatelsite in Antwerpen (start 18.00 uur) en de boeiende avond over de impact van "24 uur zonder netwerk: droom of nachtmerrie?" (start 19.30 uur). O.m. Luc Beirens, Hoofd Federal Computer Crime Unit, geeft een stand van zaken.

U vindt alle informatie op www.ti.kviv.be/24uur.
Deze avond wordt georganiseerd door de Koninklijke Vlaamse Ingenieursvereniging (K VIV) i.s.m. het Technologisch Instituut en met de steun van Alcatel.

Meer weten of aanwezig zijn?
Hans Romaen
Directeur Technologisch Instituut
Tel.: 03-260 08 40 - 59
GSM: 0475-83 83 08
directie@ti.kviv.be
www.ti.kviv.be/24uur
www.netwerkenstimulerengroei.be
www.kviv.be

Over de K VIV:
De Koninklijke Vlaamse Ingenieursvereniging (K VIV) is een ledenvereniging die een actieve bijdrage levert tot de welvaart en het welzijn van de maatschappij door het bevorderen van technologie en techniek in het algemeen en de ingenieurswetenschappen in het bijzonder. De K VIV werd opgericht in 1928 en telt 10.200 individuele leden. In de loop der jaren is de K VIV uitgegroeid tot een stevig gestructureerde en steeds actievere vereniging die nu ook op Europees vlak een voortrekkersrol speelt. De werking steunt op de belangeloze inzet van een duizendtal leden die borg staan voor voortdurende vernieuwing, creativiteit en kwaliteit.

URL: http://www.ti.kviv.be/24uur http://www.netwerkenstimulerengroei.be
http://www.kviv.be Picture: (None)
Attachments: (None)

Translations: (None)

Link to Press Release - NL