Ingezonden persbericht


UITNODIGING PERS: Seminar - 'Mobile Security'
Dinsdag 24 oktober 2006 Media Plaza, Jaarbeurs Utrecht

UTRECHT - Regelmatig verschijnen er berichten in de media dat bedrijfsgevoelige informatie op straat is komen te liggen of in verkeerde handen terechtkomt. Dit kan doordat een organisatie gehackt is of door eenvoudig verlies van memory sticks of laptops. Heeft u zich wel eens afgevraagd of uw organisatie dit kan overkomen? Hoe goed zijn uw draadloze netwerken en mobiele devices eigenlijk beveiligd? Hoe dekt u zich in tegen de risico's van cybercrime of het verlies van devices door het personeel?

Seminar 'Mobile Security'

Oneigenlijk verlies van gegevens voorkomen? Het seminar Mobile Security op dinsdag 24 oktober 2006 van 14:30 - 20:30 uur informeert uitgebreid over de mogelijkheden met betrekking tot de beveiliging van mobiele toepassingen en draadloze netwerken.

Tijdens het seminar 'Mobile Security' kunt u de volgende onderwerpen verwachten;


. De Nederlandse markt van mobiele apparaten en de beveiliging daarvan
. Risico's van RFID

. Beveiliging van mobiele apparaten door middel van biometrie, zoals vingerafdrukken
. Risico's van Bluetooth

. Beveiligingsrisico's en -oplossingen voor laptops en PDA's

Voor meer informatie kunt u terecht op www.mediaplaza.nl/seminar/security. Heeft u interesse om aanwezig te zijn? Neemt u dan contact op met Cindy van de Ven op tel. 030-2914152 of cindy.vandeven@mediaplaza.nl.

Over Media Plaza

Media Plaza is een onafhankelijk netwerkcentrum dat het bedrijfsleven en de overheid stimuleert om ICT toe te passen ten behoeve van innovatie, efficiency en rendement. Dit gebeurt door fysieke en virtuele voorlichting, kennisoverdracht, (interactieve) programma's, trainingen en seminars aan meer dan 40.000 managers per jaar. Surf voor meer informatie naar www.mediaplaza.nl.

__________________________________________________Einde persbericht__________

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht