Politie Rotterdam Rijnmond

Uitgave zaterdag 21 oktober

* GEWAPENDE OVERVAL OP WINKEL
SCHIEDAM - Politiepersoneel van district Waterweg-Noord stelt een nader onderzoek in naar een gewapende overval op een winkel aan de Broersvest. Vrijdagmorgen rond half twaalf bedreigde een overvaller winkelpersoneel met een vuurwapen waarna hij een greep uit de kassa nam. Hierna ging hij er met een nog onbekend geldbedrag aan buit vandoor.


* MAN IN BORST GESTOKEN - VERDACHTE AANGEHOUDEN

ROTTERDAM Noord -Bij een onenigheid tussen twee mannen, in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks twee uur in de Woelwijkstraat, is een 44-jarige Rotterdammer met een mes in zijn borst gestoken. Het slachtoffer werd vervoerd naar het Erasmus MC en had onder andere een ingeklapte long opgelopen. Het slachtoffer had kennelijk woorden gekregen met zijn bovenbuurman, waarna er een handgemeen volgde. Hierbij werd de bewoner gestoken. De buurman was hierna weggerend maar meldde zich vervolgens op het politiebureau. Daar werd hij aangehouden. De 40-jarige verdachte is ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in.


* BRAND
ROTTERDAM Overschie -In de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks één uur brak er brand uit in een kelderbox van portiekwoningen aan de Burg.Baumannlaan. Door de brand ontstond er een grote rookontwikkeling. De politie ontruimde de portiekwoningen. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De brandweer die de brand snel onder controle had, bluste de brand. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de brand, waarbij brandstichting niet wordt uitgesloten.