Ingezonden persbericht


Adaptec benoemt Stephen Terlizzi tot vice-president en algemeen directeur Storage Solutions Group

Londen - Verenigd Koninkrijk, 24 oktober 2006 - Adaptec, Inc. (Nasdaq: ADPT), leverancier van toonaangevende storage-oplossingen, benoemt Stephen Terlizzi tot vice-president en algemeen directeur van de Adaptec Storage Solutions Group. In zijn nieuwe functie gaat Terlizzi leiding geven aan de storage-divisie van Adaptec. Hierbij bouwt hij voort op zijn marketing- en sales-ervaring op storage-gebied.

Voor zijn aanstelling bij Adaptec was Terlizzi vice-president bij Atempo, Inc., een storage- softwarebedrijf gespecialiseerd in databeveiliging en archiefoplossingen. Daar heeft hij een aanzienlijke bijdrage geleverd aan het op- en uitbouwen van de wereldwijde marketingactiviteiten en het positioneren van de organisatie in de groeiende storage-markt. Eerder werkte hij bij Candera, Inc., als vice-president Marketing and Business Development. Daarvoor bekleedde hij verschillende management- en sales-functies bij EMC Corporation.

"Zijn grote expertise op storage-gebied en uitstekende ondernemerseigenschappen maken Stephen Terlizzi de juiste directeur voor onze Storage Solutions Group", zegt Sundi Sundaresh, president en CEO van Adaptec. "Naast zijn passie voor ondernemerschap beschikt hij over uitgebreide werkervaring bij multinationals. Hij is de juiste persoon om ervoor te zorgen dat de potentie van onze nieuwe Snap Server-producten optimaal wordt benut. Bovendien komt zijn expertise op sales- en marketingvlak heel goed van pas bij de lancering van nieuwe producten."

###

Over Adaptec
Adaptec biedt bewezen storage-oplossingen die bedrijfskritische data en digitale content betrouwbaar verplaatsen, beheren en beschermen. De software- en hardwaregebaseerde oplossingen van Adaptec worden geleverd via Original Equipment Manufacturers (OEM's) en via kanaalpartners. Ze zijn door bedrijven, overheidsinstellingen en het mkb wereldwijd in te zetten voor storage-connectiviteit, databescherming en netwerk-storage. Adaptec is genoteerd aan de S&P Small Cap 600 Index.