Positief TV gelanceerd door Wendy van Dijk


AMSTERDAM, 20061024 -- Presentatrice, en vooral de positiefste vrouw van Nederland, Wendy van Dijk heeft Positief TV gelanceerd. Dit nieuwe digitale kanaal zal alleen positief nieuws en positieve programma's gaan uitzenden. De zender is een initiatief van de stichting Nederland Positief.

Van Dijk kreeg eerder deze maand de Oorkonde Nederland Positief voor haar werk ten behoeve van de Doe Een Wens Stichting. Ook werd zij door een marktonderzoek, dat werd gehouden in opdracht van Nederland Positief, uitgeroepen tot de meest positieve Bekende Nederlander.

De stichting Nederland Positief heeft ten doel gesteld om met bekende Nederlanders campagne te voeren voor een positiever Nederland.

Daarnaast organiseert zij jaarlijks de `Mooiste Lach van Nederland' verkiezing, is zij initiatiefnemer van de officiële Nederlandse Wall of Fame (die werd onthuld door Majoor Bosshardt en Yolanthe Cabau van Kasbergen) en reikt zij jaarlijks de Oorkonde Nederland Positief uit aan een bekende Nederlander die zich inzet voor een goed doel.

Verschillende bekende Nederlandse vrouwen zijn als ambassadrice aan de stichting Nederland Positief verbonden.





Ingezonden persbericht