Lekker vrijen met gezonde blaas


Vitotaal Cranberry +C voor een goed milieu in de blaas

VELDHOVEN, 20061024 -- Wist u dat blaasproblemen vaak ontstaan tijdens het vrijen? Huisartsen adviseren daarom na het vrijen te plassen (werkt reinigend) en om cranberryproducten te gebruiken. Vitotaal introduceert nu Cranberry +C, een nieuwe formule voor het behoud van een gezonde blaas.

Cranberry +C bestaat uit een combinatie van een zeer hoog gedoseerd cranberry-extract en Acerola-kers. Cranberry heeft een goede invloed op de urinewegen. Deze rode bessen bevatten organische zuren die een gunstig effect hebben op de zuurgraad van de urine en op de doorspoeling van de blaas. De Acerola-kers is rijk aan vitamine C (80x het vitamine C gehalte van een sinaasappel) en is een sterke anti-oxidant. De combinatie van Cranberry en Acerola zorgt voor een supplement dat een uitstekende natuurlijke ondersteuning levert voor een gezond milieu in de blaas.

Vitotaal Cranberry +C kan enige tijd als kuur gebruikt worden, maar bij een gevoelige blaas ook dagelijks, voor het behoud van een gezonde blaas en een goede blaasfunctie.

Advies Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) voor een gezonde blaas
Het NHG adviseert de volgende maatregelen voor behoud van een gezonde blaas:
`U kunt enkele maatregelen nemen om te voorkomen dat bacteriën zich in uw blaas ophopen. Zorg dat u veel drinkt. Stel het plassen niet onnodig uit, maar ga als u aandrang voelt naar het toilet. Plas de blaas helemaal leeg. Vrouwen die vaak een blaasontsteking hebben, wordt aangeraden na het vrijen te plassen. Bacteriën die tijdens het vrijen in de plasbuis zijn gekomen, plast u dan snel weer uit. Het innemen van cranberryproducten kan helpen om een blaasontsteking te voorkomen.' (Bron NHG patiëntenbrief Blaasontsteking 5-7-05).

Vitotaal Cranberry +C is verkrijgbaar bij de betere drogist, reform- en gezondheidswinkel. Advieswinkelprijs ¤ 16,95
Ga voor meer informatie naar www.vitotaal.nl of neem contact op met de consumentenservice van Vitotaal: 0294-461101.