Ingezonden persbericht


Theater de Tobbe

Voorburg

di 24 oktober 2006

lunchconcert: Trio Mutano (piano, cello, klarinet)

12.30 uur; toegang E 1,50 (inclusief koffie/thee)

Trio Mutano bestaat uit drie jonge, getalenteerde musici die met veel plezier en enthousiasme muziek maken. Drie musici met een liefde voor het musiceren in de romantische en klankrijke samenstelling van klarinet, altviool & piano. Trio Mutano staat garant voor uitvoeringen op hoog niveau met indien gewenst bij ieder werk een informatieve mondelinge toelichting.

Trio Mutano speelt al enkele jaren samen. De dame en twee heren staan bekend om hun enthousiaste manier van musiceren. Met uitvoeringen op hoog niveau en een afwisselende programmering weet Trio Mutano het publiek steeds weer te raken. Wat begon als een eenmalig concert resulteerde al snel in optredens in onder meer het Concertgebouw Amsterdam en Muziekcentrum Vredenburg in Utrecht. Bovendien was Trio Mutano live op Radio 4 te beluisteren.

Trio Mutano stelt het repertoire voor ieder concert met zorg samen. In de programmering zoekt Trio Mutano naar een combinatie van werken van bekende klassieke componisten zoals Wolfgang Amadeus Mozart en Robert Schumann met werken van Nederlandse componisten. Vol overgave brengt Trio Mutano de wonderschone muziek van onder andere Leo Smit, Rudolf Escher en Hendrik Andriessen.

nadere informatie en foto's:
www.detobbe.nl of ab smit: Abaadje@hetnet.nl