Gemeente Doetinchem

Paneldiscussie over detailhandel


- 19 oktober 2006-
Op woensdag 25 oktober organiseert de gemeente Doetinchem in samenwerking met de Ondernemersvereniging Doetinchem en de Kamer van Koophandel een presentatie en paneldiscussie over "Perspectief detailhandel Doetinchem". De bijeenkomst wordt gehouden in het Hart van Doetinchem, Rozengaardseweg 3 te Doetinchem. De bijeenkomst begint om 19.30 uur.

Na een presentatie door Peter Hendriks met als titel "Perspectief Detailhandel Doetinchem" volgt een paneldiscussie met wethouder Otwin van Dijk, Jos Tiemessen (OVD) en Peter Hendriks (Kamer van Koophandel).

Doetinchem heeft de ambitie om een economisch sterke stad te zijn en te blijven. Om dit kracht bij te zetten wordt er door de gemeente Doetinchem in nauwe samenwerking met de Kamer van Koophandel, de OVD en de IG&D een "Perspectief Detailhandel Doetinchem" gemaakt. Centrale vraag hierbij is hoe Doetinchem, gezien de hoge dynamiek in de detailhandel, haar winkelgebied wil positioneren. Daarbij gaat het over vragen als `Wat is in grote lijnen de aanvullende commerciële opnamecapaciteit van Doetinchem?' en `In hoeverre kunnen daarover kwalitatieve uitspraken worden gedaan?'.