Gemeente Hengelo

Feest op de Markt tijdens het 1001 Marktenfestival

De Hengelose markt krijgt in oktober extra veel aandacht. Aanleiding is het 1001 Marktenfestival in heel Nederland. In deze weken organiseren de markten door heel Nederland verschillende bijzondere activiteiten voor hun bezoekers. Ook in Hengelo is er van alles te beleven. Op woensdag 25 en op zaterdag 28 oktober 2006 wordt een Kidsday georganiseerd. De Hengelose markt wordt op deze dagen gezellig aangekleed, geheel in stijl van het 1001 Marktenfestival .

Met de mooiste foto van de markt in SBS Shownieuws

Onderdeel van het 1001 Markten Festival is een fotowedstrijd. Bezoekers van de markt kunnen gedurende de herfstvakantie hun mooiste, opvallendste of meest ontroerende foto van de markt inzenden via de website www.1001marktenfestival.nl. De makers van de beste foto winnen een speciale prijs. Zij gaan met een bekende Nederlander boodschappen doen op een markt. Dit marktbezoek wordt gevolgd door een camerateam van SBS Shownieuws.

Komt u ook?

Op woensdag 25 en zaterdag 28 oktober organiseren de Hengelose marktondernemers een grote gratis ballonnenwedstrijd met mooie prijzen voor de ballon die het verst komt. Er is dan gratis een suikerspin of popcorn, afhankelijk van het weer (bij slecht weer kan geen suikerspin gemaakt worden). Er is een gratis springkussen zodat de kinderen zich lekker kunnen uitleven.

Meer informatie?

Voor meer informatie over het 1001 Markten Festival kunt u terecht op www.1001marktenfestival.nl, of u neemt contact op met B. Geelink.