Gemeente Aalburg


Bouwgrond te koop aan de Gansoyen te Drongelen

gansoyen.jpg

Binnenkort komt er bouwgrond te koop in Drongelen. Het betreft een perceel voor de bouw van een vrijstaande woning, gelegen aan de Gansoyen 14a. De kavel heeft een oppervlakte van ca. 629 m².

De grondprijs is vastgesteld op EUR 250,00 exclusief btw en kosten koper.

Voor het perceel komen in eerste instantie particulieren in aanmerking die een sociale of economische binding hebben met het dorp Drongelen.

Sociale binding is aanwezig wanneer:


- een persoon een redelijk, met de plaatselijke samenleving verband houdend belang heeft zich in het betreffende dorp te vestigen, met dien verstande dat een maatschappelijke binding in elk geval wordt aangenomen ten aanzien van personen die ten minste zes jaar onafgebroken ingezetene zijn van het dorp, dan wel gedurende de voorafgaande tien jaar ten minste zes jaar onafgebroken ingezetene zijn geweest van het dorp.

Economische binding is aanwezig wanneer:


- personen voor de voorziening in het bestaan zijn aangewezen op het duurzaam verrichten van arbeid binnen of vanuit de kern.

Particulieren die een sociale en/of economische binding hebben met de gemeente Aalburg kunnen eveneens inschrijven. Particulieren die de afgelopen vijf jaar een bouwkavel van de gemeente hebben gekocht, komen niet in aanmerking.

De te bouwen woning dient te voldoen aan het nationale pakket duurzaam bouwen en aan de beleidsnota aanpasbaar bouwen.

Inschrijven op de kavel is mogelijk vanaf donderdag 26 oktober tot en met woensdag 22 november 2006.

Een inschrijfformulier kunt u aanvragen via gemeente Aalburg, afdeling grondgebied, Postbus 40, 4260 AA Wijk en Aalburg of telefonisch aanvragen: tel. 0416-698754 of via onderstaande link te downloaden.

De kavel zal door middel van loting toegewezen worden.

Gemeente Aalburg - Inschrijfformulier bouwgrond Drongelen