Gemeente Krimpen aan den IJssel


Nomineer een vrijwilliger voor het Krimpens Kompliment! 2006

Dit jaar wordt voor de zesde keer het Krimpens Kompliment! uitgereikt aan één of meerdere bijzondere vrijwilligers. Met deze prijs wil de gemeente haar waardering voor alle vrijwilligers uitdrukken en de organisaties waarbij zij actief zijn de gelegenheid bieden hen eens in het zonnetje te zetten. Om er ook dit jaar weer een feestelijke en bijzondere dag van te maken willen wij iedereen uitnodigen om die ene speciale vrijwilliger of groep vrijwilligers te nomineren. Dus kent u mensen bij u in de buurt of binnen uw organisatie die zich bijzonder verdienstelijk maken in het vrijwilligerswerk? Doe dan een voordracht voor het Krimpens Kompliment! 2006.

Bij uw motivatie dient u aan te geven (met tekst en eventueel fotomateriaal) waarom juist deze vrijwilliger(sgroep) dit jaar de vrijwilligersprijs verdient.

De inzendingen voor het Krimpens Kompliment! 2006 kunt u sturen naar:

Gemeente Krimpen aan den IJssel

Sector Welzijn

Antwoordnummer 157

2929 VB Krimpen aan den IJssel

of via email: anneliesvandijck@krimpenaandenijssel.nl

Een aanmeldingsformulier kunt u hier downloaden. De uiterste datum van inzending is maandag 27 november a.s.

Een jury, bestaande uit gemeenteraadsleden, zal uiteindelijk bepalen wie de prijs dit jaar in ontvangst mag nemen.

High Tea

De uitreiking vindt plaats op donderdag 7 december vanaf 15.30 uur in het raadhuis in Krimpen aan den IJssel. U krijgt, samen met uw genomineerde(n), een uitnodiging voor deze bijeenkomst. Speciaal voor deze middag is er een High Tea die aan u wordt geserveerd door leden van de Krimpense gemeenteraad. Ook de plaatselijke pers zal worden uitgenodigd.

In 2005 werd tijdens een feestelijke bijeenkomst in het raadhuis deze vrijwilligersprijs overhandigd aan Diny Ziere en Geertje Vreeken van korfbalvereniging KOAG. Zij ontvingen een geldprijs van 250 euro en een symbolisch beeldje. De andere genomineerde vrijwilligers ontvingen allemaal een mooie bos bloemen.

Heeft u nog vragen over het Krimpens Kompliment! ? Dan kunt u contact opnemen met de sector Welzijn van de gemeente Krimpen aan den IJssel, Annelies van Dijck op telefoonnummer 540 716.

Krimpen aan den IJssel