--------------------------------------------------------------------------
     A.M. Best verhoogt rating van ACE European Group Limited naar A+     
--------------------------------------------------------------------------


Rotterdam, 25/10/2006

A.M. Best heeft zijn beslissing meegedeeld om de rating van het financiële vermogen van ACE European Group Limited te verhogen van A (Excellent) naar A+ (Superior), met de verwachting dat deze rating stabiel zal blijven.

In een reactie op deze aankondiging zei Andrew Kendrick, Chairman en CEO van ACE European Group Limited: "Wij zijn verheugd over het vertrouwen in ACE European Group Limited (AEGL). Sinds de overdracht van business van ACE Insurance S.A.-N.V. in 2005, is AEGL nu goed voor een bruto premie-inkomen in de orde van grootte van GBP 2 miljard. De omvang en het profiel van de onderneming en haar financiële slagkracht en vermogen zijn de aanleiding voor deze hogere rating. AEGL heeft nu de S&P rating A+ èn de A.M. Best rating A+."

"ACE European Group Limited is uitgegroeid tot één van Europa's voornaamste verzekeraars en herverzekeraars. De groep heeft nu afdelingen in 16 Europese landen en toestemming om verzekeringsdiensten te verkopen onder "Freedom of Services" aan klanten in 27 EEA landen. Wij kijken voortdurend naar nieuwe kansen, zoals de geplande verdere uitbreiding in Hongarije en de Tsjechische Republiek in 2007. Naarmate we verder geografisch groeien en ons productaanbod diversifiëren om onder meer ook nieuwe risico's te kunnen dekken zoals milieu en cyber-aansprakelijkheid, kunnen onze klanten er op rekenen dat ze zaken doen met een stabiele en betrouwbare partner. De beslissing van A.M. Best is goed nieuws voor zowel ACE als zijn klanten."
--------------------------------------------------------------------------
                                   END                                    
--------------------------------------------------------------------------

Over ACE Group of Companies en ACE European Group Limited Wereldwijd is de ACE Group of Companies leidend op het gebied van verzekeringen en herverzekeringen. Met maatschappijen gevestigd in 53 landen bedient de ACE Group diverse groepen van nationale en internationale klanten in ruim 140 landen.
ACE European Group Limited is een divisie van de ACE Group of Companies. Het is gevestigd in Londen en staat onder toezicht van de Financial Services Authority. ACE European Group Limited heeft kantoren in zestien Europese landen. ACE opereert in de Benelux onder de handelsnaam ACE Europe en biedt vanuit haar kantoren in Brussel, Antwerpen en Rotterdam passende industriële schadeverzekeringen via de divisie Property & Casualty, en personenverzekeringen via de divisie Accident & Health / Personal Lines.
Meer informatie vindt u op www.acelimited.com.