Gemeente Geldrop-Mierlo


HERINRICHTINGSPLANNEN FRANS- EN WILLEM KNAAPENSTRAAT TER INZAGE

In de eerste helft van 2007 gaan wij de riolering in de Frans- en Willem Knaapenstraat vervangen. Tegelijkertijd richten we de straat opnieuw in. Er zijn hiervoor conceptplannen uitgewerkt. Deze liggen ter inzage van woensdag 4 tot en met dinsdag 31 oktober. Op woensdag 25 oktober is er bovendien een inspraakavond over de herinrichting van beide straten.

De riolering in de Frans- en Willem Knaapenstraat is in slechte staat en moet daarom worden vervangen. We passen dan meteen de inrichting van de straat aan. Er zijn twee varianten uitgewerkt. In beide varianten herschikken we de parkeerplaatsen en vervangen we de bomen. In variant 1 is een aantal snelheidsremmende maatregelen toegevoegd aan de bestaande situatie. In variant 2 handhaven we het grote plateau op de kruising met de Van der Puttstraat en komen er geen snelheidsremmers bij.

INSPRAAK
De conceptplannen liggen van woensdag 4 oktober tot en met dinsdag 31 oktober ter inzage in het informatiecentrum van de gemeente, Hofstraat 4 in Geldrop (tijdens kantooruren). Binnen deze termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling op de plannen reageren. Schriftelijke reacties stuurt u aan het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop. Voor mondelinge reacties kunt u bellen met Bert Janssen. U kunt hem bereiken via telefoonnummer (040) 289 37 37.

INSPRAAKAVOND
Op woensdag 25 oktober organiseren wij een inspraakavond. De avond wordt voorgezeten door wethouder Maasakkers. U bent van harte welkom in het wijkgebouw Oranjeveld, Van Almondestraat 1, in Geldrop. We beginnen om19.30 uur. De komende weken publiceren wij hier nog over op deze pagina.

INFORMATIE
Wilt u meer informatie ? Neemt u dan contact op met Bert Janssen van de afdeling Openbare Werken. U kunt hem bereiken via telefoonnummer (040) 289 37 37.