Time : 11:00:00
Date : 03 October 2006
Sender Name: Ironyx

NACHT VAN DE STUDENT grootste Studentenevenement van Vlaanderen

Vergeet Leuven, Gent of Brussel!

Antwerpen is heden de populairste studentenstad in Vlaanderen! Meer dan 30 000 studenten zitten dagelijks in de Antwerpse aula's of in hun favoriete cafés. Onze stad kent talrijke studentenclubs die wekelijks studentikoze activiteiten organiseren ter ontspanning van de harde mentale labeur waarmee deze
arme studenten dagelijks geconfronteerd worden...

Op woensdag 25 oktober 2006 worden de studenten in Antwerpen nog eens extra in de watten gelegd met de achtste editie van de Nacht van de Student! 15 000 studenten kunnen dan met één inkomkaart maar liefst zeven uitgaansmogelijkheden in het Antwerpse bezoeken. De studenten kiezen uit een groot aanbod van internationale topdeejays en lokaal talent en stellen zo hun individuele parcours samen.

Antwerpen mag trots zijn op haar unieke nachtleven dankzij haar gevarieerde aanbod aan discotheken, die zich bovendien vaak nog op wandelafstand van elkaar bevinden. Dit geeft de student de luxe om verschillende aspecten van het nachtleven te ontdekken in één nacht! Bovendien zijn er pendelbussen voorzien voor zij die niet houden van een wandeling.

Elke deelnemende discotheek beroept zich op een specifiek muziekgenre. Bonthuys (ex-Industria), Café d'Anvers, Red&Blue, Café Capital, Stereo Sushi, de Cinema en Petrol ontvangen op 25 oktober met veel plezier de talrijke studenten.

Kaarten kosten slechts 10 euro (exclusief servicekosten) en zijn verkrijgbaar bij de filialen van Fnac en de deelnemende studentenclubs.

samengevat:

Nacht van de Student
woensdag 25 oktober 2006
Antwerpen - van 23u tot 07u30

Locaties: Bonthuys, Café d'Anvers, Red&Blue, Café Capital, Stereo Sushi, de Cinema en Petrol

Voorverkoop: Tickets zijn verkrijgbaar bij alle filialen van Fnac en, Studentenclubs + de bekende voorverkoopadressen.
www.fnac.be of 0900-00600 ( ¤0.45/min.)

voor alle informatie:

Ronny Cuyt
0486894188
info@nachtvandestudent.be
www.nachtvandestudent.be

Bijlage bij dit persbericht is ook beschikbaar op
www.pressreleases.be

URL: http://www.nachtvandestudent.be http://www.nachtvandestudent.com
Picture: (None)
Attachments: ironyx_20061002_224033_196_Att_3.pdf

Translations: (None)

Link to Press Release - NL