Ingezonden persbericht



- Persbericht -

Onderwerp: Draggy's eerste Halloweenparty bij Kasteel de Haar

Datum: 25 t/m 29 oktober 2006

Toegangsprijs: E 11,50

Kasteel de Haar & Alles Kids Family Events presenteren:

Draggy's eerste Halloweenparty bij Kasteel de Haar

Rond de dagen van Halloween, van 25 t/m 29 oktober, is Kasteel de Haar het decor van de vrolijke theatershow Draggy's eerste Halloweenparty. Serge en het pratende kasteeldraakje Draggy beleven een grappig, leuk en spannend avontuur.

In de show wil kleine Draggy graag een Halloweenmasker. Als Serge dit voor hem te voorschijn tovert is het kleine draakje dolblij en wil het pompoenmasker meteen opzetten. Maar.... Hij krijgt het masker niet meer af! Draggy wil natuurlijk niet als pompoen door het leven gaan. Serge duikt meteen in zijn toverboeken om te kijken hoe hij Draggy kan helpen. Serge doet dit door het brouwen van een toverdrankje. Voor dit drankje zijn bijzondere ingrediënten nodig: uilenveer en slangentraan. Hoe komen ze daar nu aan? Serge roept de hulp in van Darcana, een mysterieuze dame. Zou zij kunnen helpen?

Het vrolijke theaterspektakel duurt ongeveer een uur. Serge, de bekende kinderentertainer en buikspreker, brengt een gevarieerde show met een knipoog naar Halloween. Een waanzinnige kindervoorstelling vol humor, muziek en tovenarij. Na de show mag je de grote slang van Darcana aaien of er zelfs mee op de foto als je durft, dus neem je fototoestel mee! Kortom, het belooft een echt feestje te worden. Alle kinderen mogen verkleed komen. Maar niet te eng, anders schrikt Draggy misschien.

Ben je nieuwsgierig geworden hoe het zal aflopen met Draggy en heb je wel zin in een feestje kom dan naar één van de shows in het grote koetshuis op het Stalplein van Kasteel de Haar. Er zijn van 25 t/m 29 oktober dagelijks shows om 12.30 en 15.00 uur. Voor of na de show heeft u vrij toegang tot het park rondom het kasteel. Kaarten zijn vanaf heden te reserveren en kosten E 11,50 per stuk. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met het telefoonnummer 030 6778515 (kantooruren) van Kasteel de Haar of bezoek onze website www.kasteeldehaar.nl. Het pratende kasteeldraakje Draggy heeft ook een eigen website, www.draggy.nl.

( Einde persbericht -

Noot voor de media:
neem voor meer informatie en fotomateriaal contact op met Marcelle Mocking van Kasteel de Haar, T: 030 6778510 / E: m.mocking@kasteeldehaar.nl

Informatie: 030 677 85 15 (kantooruren)
informatie@kasteeldehaar.nl
www.kasteeldehaar.nl/ www.draggy.nl


---- --