Crown Wint "Verpakkingsprijs" van het Verenigd ............

Crown holdings, inc.

Crown Wint "Verpakkingsprijs" van het Verenigd Koninkrijk voor zandlopervormig blik

PHILADELPHIA, October 24 /PRNewswire/ --

CROWN Food Europe, een dochtermaatschappij van Crown Holdings Inc. (NYSE: CCK), heeft de "Verpakkingsprijs" van 2006 van het Verenigd Koninkrijk in de categorie "Metale Verpakking" gewonnen voor het onderscheidende Waistline(R) lage-calorie voedsel blik. Het zandlopervormige blik dat speciaal is ontwikkeld voor Cross & Blackwell, een van Premier Foods' leidende merken voor voedsel in blik, heeft ook een "Hoge Onderscheiding" gekregen in de categorie "Technische Innovatie". Crown en andere prijswinnaars zijn op Woensdag 27 september 2006 geëerd op een prijzenceremonie in het Hilton Birmingham Metropole in Birmingham in het Verenigd Koninkrijk.

De uniek vormgegeven verpakking versterkt zichtbaar het "gezond leven" thema van het merk Waistline(R), dat werd uitgebracht om tegemoet te komen aan de vraag van consumenten naar meer opties met voedzame maaltijden. De driedelige blikken bevatten EOLE III(TM) makkelijk te openen stalen uiteinden voor meer gemak en decoratieve krimp verpakkingen voor een uitstekende vertoning in de schappen.

"Crown voelt zich vereerd door te zijn erkend met deze prijs," zegt Steve Thomas, Marketing Manager - PR van CROWN Food Europe. "Het laat duidelijk zien hoe het ontwerpen van creatieve verpakkingen een merk kan ondersteunen en een krachtig platform kan leveren om producten te onderscheiden van die van de concurrentie."

Per toevoeging, om significante point-of-purchase uitstraling te verschaffen, is de verpakking zodanig ontworpen dat het gemaakt kan worden met het reeds bestaande machinepark zonder vul-, fels- of retortprocessen.

De prijsuitreiking, georganiseerd door Packaging News magazine, brengt de diverse bedrijven die zijn betrokken bij de productie van verpakkingen bij elkaar - van ontwerpers en markthandelaren tot materiaal leveranciers, omzetters, verwerkers, vullers en machinefabrikanten - om uitstekende prestaties te vieren. Deelnemers zijn beoordeeld door een jury van kopers en opdrachtgevers van verscheidene consumptiegoederenbedrijven door heel Verenigd Koninkrijk.

Over Crown Holdings Inc.

Crown Holdings Inc. is door zijn dochtermaatschappijen een leidende leverancier van verpakkingsproducten aan consumenten marketing bedrijven over de hele wereld. Wereld hoofdkantoren bevinden zich in Philadelphia, PA.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Michael F. Dunleavy, vice-president van Corporate Affairs en Public Relations; Tel:

+1-215-698-5051; E-mail: mdunleavy@crowncork.com.

Voor investeerders: Timothy J. Donahue, Senior vice-president - Financiën; Tel:
+1-215-698-5088.

Web site: www.crowncork.com

Contact:

Michael F. Dunleavy, vice-president van Corporate Affairs en Public Relations,
+1-215-698-5051, E-mail: mdunleavy@crowncork.com; of voor investeerders: Timothy J. Donahue, Senior vice-president - Financiën, +1-215-698-5088, beiden van Crown Holdings