Ingezonden persbericht


PERSBERICHT:

VVD-jongeren voeren campagne voor D66

De JOVD, de jongeren verbonden aan de VVD, voeren in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november campagne voor D66. De campagne van de VVD-jongeren, die zij komend weekend op hun congres presenteren, sluit naadloos aan op het verkiezingsprogramma van D66 en wijkt juist scherp af van de standpunten van de VVD.

In haar campagne kiest de JOVD voor een aantal speerpunten. De VVD-jongeren streven naar legalisering van softdrugs, verhoging van de AOW-leeftijd, meer investeringen in onderwijs, vrijmaking van de woningmarkt en bescherming van burgervrijheden. Stuk voor stuk liberale speerpunten die D66 onderschrijft en waar de VVD juist haaks op staat. Nadat Mark Rutte vorige week al bij de Stemwijzer uitkwam bij D66 hebben nu ook de jongeren van de VVD het licht gezien.

De Jonge Democraten zijn verheugd met de steun van de VVD-jongeren en stellen voor dat zij zich aansluiten bij de sociaal-liberale verkiezingscampagne van de Jonge Democraten. De VVD-jongeren laten tenslotte in hun campagne zien dat zij veel dichter bij D66 staan dan bij hun eigen conservatieve moederpartij de VVD. Want de VVD-jongeren hebben het goed begrepen; wie een ècht liberale politiek voorstaat stemt 22 november op D66.


---



Ingezonden persbericht