Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Wereldkampioen Paul Sidwell naar Paard & Koets

26/10/2006

's-Hertogenbosch, 26 oktober 2006
In Pratoni del Vivaro werd medio september het wereldkampioenschap enkelspannen verreden. Totaal onverwacht wist de individueel deelnemende Brit Paul Sidwell en zijn Weirbank John een nipte maar knappe overwinning te behalen en de gouden medaille mee naar huis te nemen.
Deze kersverse wereldkampioen wil zich sterk maken voor promotie van het aangespannen rijden. Als ambassadeur van de Britse mensport zal hij tijdens Paard & Koets een aantal keer zijn opwachting maken in de piste.
Zo zal hij tijdens de menshow op zaterdagavond in een clinic uitleg geven over zijn wijze van training en de voorbereiding op en het rijden van wedstrijden

Tevens zal Paul Sidwell tijdens het evenement op vaste tijden in de stand van Kühnle aanwezig zijn om andere menners in zijn ervaring te laten delen en vragen te beantwoorden. Wilt u eens met Paul van gedachte wisselen? Heeft u problemen met de training van uw span? Wil het op wedstrijden met de dressuur maar niet lukken? Of wilt u gewoon eens nader kennis maken met deze man uit Windsor? Kom langs in de Kühnle-stand.

PAARD & KOETS vindt plaats van 17 t/m 19 november in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch (Nederland). Kijk voor meer informatie en het bestellen van kaarten op:

www.paardenkoets.nl