Politie Drenthe

Vrijdagmiddag

Emmen, 27-10-2006

Man doet aangifte van mishandeling
EMMEN Een 27-jarige man uit Emmen deed vrijdag aangifte van mishandeling/beroving. De man zou in de nacht van dinsdag op woensdag aan de Hoofdstraat bij zijn fiets zijn belaagd door twee mannen. De man werd beroofd van een zilveren ketting en is geslagen in zijn gezicht. De politie onderzoekt de zaak. (BPS 06-192989)

Aanhouding wegens huiselijk geweld
NOORDENVELD Agenten hebben donderdagavond een 49-jarige man uit de gemeenten Noordenveld aangehouden op verdenking van huiselijk geweld. Een 27-jarige vrouw deed aangifte. De man is ingesloten voor verhoor. (06-192905)

Politie zoekt eigenaar van fiets
MEPPEL De politie heeft afgelopen week een 45-jarige vrouw aangehouden op verdenking van diefstal van een fiets. De vrouw heeft inmiddels bekend de fiets te hebben gestolen bij het politiebureau in Meppel. Het gaat om een blauwe citybike. De fiets stond onafgesloten. De politie vraagt of de eigenaar van de fiets zich wil melden. (BPS 06-190933)

Twee mensen gewond bij bedrijfsongeval
EMMEN Donderdagmiddag raakten een 48-jarige man uit Minden en een 39-jarige man uit Minden (Duitsland) gewond bij een bedrijfsongeval aan de Kapitein Antiferstraat. Beide slachtoffers zijn gekoeld onder de douche, omdat zij brandwonden hebben opgelopen. De 48-jarige man is met de traumaheli naar Groningen gebracht. Het andere slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis in Emmen vervoerd. De arbeidsinspectie is in kennis gesteld. De exacte toedracht wordt onderzocht. (BPS 06-192868)

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met tel. 0592 - 36 1280.