Gemeente Tilburg

Datum
23 oktober 2006

Dion Ketelaars Installatietechniek vof 100 jaar (1906-2006)

Predikaat Hofleverancier en Tilburg Trofee voor 100-jarig Tilburgs bedrijf. Koninklijke onderscheiding voor directeur.

EMBARGO TOT VRIJDAG 27 OKTOBER 2006, 19.30 UUR

Naam Dion Ketelaars Installatietechniek vof

adres Galjoenstraat 45, Tilburg

soort onderscheiding Voor het bedrijf vanwege het 100-jarig bestaan:
- Koninlijk: predikaat Hofleverancier
- Gemeentelijk: Tilburg Trofee Voor Dion Ketelaars persoonlijk:

- Lid van de Orde van Oranje Nassau

uitreiking door R. Vreeman, burgemeester van Tilburg H. Janssen, wethouder van Economische Zaken

plaats/ tijd Tijdens een feestelijke bijeenkomst in verband met het 100-jarig bestaan van Dion Ketelaars Installatietechniek bv. Dit feest wordt gevierd op vrijdag 27 oktober 2006 in het Willem II stadion. De uitreiking is gepland rond 19.30 uur. (Officiële bijeenkomst duurt van 19.30 tot ca. 20.45 uur.)

Bijzonderheden:
Op 27 oktober 2006 wordt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Willem II stadion aandacht besteed aan het 100-jarig bestaan van Dion Ketelaars Installatietechniek vof (opgericht in 1906). Dion Ketelaars Installatietechniek vof is een gerenommeerd bedrijf met een uitstekende reputatie in Tilburg en de regio. Nagenoeg alle binnen de bedrijfstak voorkomende werkzaamheden worden verricht, zoals dakbedekking, gas/water/riool, sanitair, medische aanpassingen en CV. Het bedrijf is actief in de stad Tilburg en in de directe omgeving in een straal van ca. 15 km rond de stad. Vanwege het 100-jarig bestaan en goede naam en faam van het bedrijf heeft H.M. de Koningin aan Dion Ketelaars Installatietechniek vof het recht tot het voeren van het koninklijk wapen met de toevoeging "bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier" verleend. De gemeente Tilburg spreekt haar waardering voor het bedrijf uit door middel van de Tilburg Trofee. Vanwege zijn verdiensten voor de belangbehartiging van de kleinere bedrijven binnen de installatiebranche en voor zijn uitstekende werkzaamheden als voorzitter van de inkooporganisatie GasNed Inkoop bv. ontvangt Dion Ketelaars, directeur van het gelijknamige bedrijf, een Koninklijke onderscheiding als Lid van de Orde van Oranje Nassau.

Contactpersoon:
Cees van Loon, kabinet burgemeester, telefoon 013 - 542 90 15 John Boeren, kabinet burgemeester, telefoon 013 - 542 80 96


---- --