Gemeente IJsselstein


'Buurt in Kleur' brengt inwoners IJsselveld-Oost samen maandag, 23 oktober 2006 - 11:31 CET

Het project Buurt in Kleur, Bewoners aan het Stuur is er om bewoners van IJsselveld-Oost met elkaar in contact te brengen. Op zondag 29 oktober zijn inwoners van de wijk welkom op een feestelijke inloop met muziek en hapjes.

Feestelijke inloop in Wijk Informatie Centrum
Om bewoners met elkaar in contact te brengen, zijn er activiteiten die bijdragen aan de leefbaarheid in de wijk. Zes enthousiaste wijkbewoners van IJsselveld-Oost vormen samen de kerngroep van het project. Op zondag 29 oktober aanstaande van 14.00 tot 17.00 uur organiseert de kerngroep een feestelijke inloop met muziek en hapjes. Alle bewoners van IJsselveld-Oost zijn van harte welkom in het Wijk Informatie Centrum in IJsselveld-Oost, Eurovisieplein 1.

Samen koken en computerles voor bewoners van IJsselveld-Oost Ook kunnen bewoners zich ter plekke inschrijven voor activiteiten zoals koken of computeren die medebewoners van IJsselveld-Oost verzorgen. Bewoners die niet kunnen komen op 29 oktober, maar wel geĂŻnteresseerd zijn in deelname aan de activiteiten, kunnen een e-mail sturen naar bgijoauer@kpnplanet.nl.