Ingezonden persbericht

George DuBose en Anneke Wessels in Maastricht


MAASTRICHT, 20061016 --
Van 29 oktober t/m 24 november aanstaande exposeren in Kunst-Espace Majo Art aan de Breulingstraat 18 te Maastricht de volgende twee kunstenaar; George DuBose en Anneke Wessels.




George DuBose is een vermaard Amerikaans popsterrenfotograaf. Hij is reeds sinds de zeventiger jaren werkzaam in dat vak en hij heeft zijn werk tot een ware kunst verheven. Het is dan ook niet voor niets, dat deze man verantwoordelijk is voor meer dan 300 door hem getrokken en bewerkte foto's voor cd- en platenhoezen van grootheden als The Ramones, Tom Waits, Madonna, Melissa Etheridge, The B52's, REM, Big Daddy Kane, Notorious BIG en vele anderen. George Dubose heeft zijn werk nooit eerder in een Nederlandse galerie tentoongesteld, dit maakt het voor ons een extra grote eer om de kunst van George DuBose aan U te mogen presenteren in Kunst-Espace Majo Art.
www.george-dubose.com


Anneke Wessels is een beeldhouwend kunstenares en zij is afkomstig uit Nieuwegein. Anneke, die naast haar bedrijvigheid als beeldhouwer werkzaam is als docent bij Volksuniversiteit Culemborg De Nieuwen Doelen en bij Parnassos, het Cultureel Studentencentrum van de Universiteit van Utrecht, vormt met haar werk een geweldige aanvulling op ons Nederlands cultuurgoed. Vaak is muziek haar inspiratiebron en dit maakt haar werk ook een aanvulling op het thema van deze expositie; kunstenaars geïnspireerd door muziek. Wij zijn ervan overtuigd dat haar abstract geometrische stijl, die uitblinkt in haar eenvoud, U niet onberoerd zal laten.
home.wanadoo.nl/jos.wessels/anneke.wessels/


Iedereen is van harte welkom om op de opening van deze expositie aanwezig te zijn. Deze vernissage vindt plaats op zondag 29 oktober en zal zijn aanvang hebben om 14.00 u. U zult verwelkomd worden met een drankje en de kunstenaars zullen aanwezig zijn om al Uw vragen te beantwoorden.


Meer informatie over Kunst-Espace Majo Art vindt u hier: www.majisme.nl




Ron Meijers