Politie Gelderland-Zuid

061029 Tankstation overvallen

Kerkdriel, 29-10-2006 o Zaterdagavond is een medewerkster van een tankstation aan de Kerkstraat in Kerkdriel overvallen. De gewapende dader ging er met een geldbedrag vandoor; niemand raakte gewond. De politie verzoekt getuigen om zich te melden in verband met het onderzoek.

Omstreeks 19.30 uur kwam een onbekende man, voorzien van bivakmuts het tankstation binnen. Daarbij eiste de man geld van de medewerker, onder bedreiging van een vuurwapen. De medewerkster was op dat moment alleen aanwezig in de winkel. Nadat de dader de winkel met het geld had verlaten, vluchtte hij weg in een donkerkleurig bestelbusje. Dit busje stond op de hoek Kerkstraat met de Ambachtstraat. Waarschijnlijk zat daarin een mededader.

Getuigen gezocht

Direct na de overval is de politie een buurtonderzoek gestart. De medewerkster heeft gesproken met rechercheurs. De politie vraagt getuigen of mensen die menen anderszins informatie te hebben om contact op te nemen met de districtsrecherche van politiedistrict De Waarden op het algemeen nummer 0900-8844. Zij verzoekt daarbij ook mensen, die rondom het tijdstip van de overval het benzinestation bezocht hebben, om te bellen.

U kunt ook anoniem uw informatie melden via telefoonnummer 0800-7000 bij "Meld Misdaad Anoniem". (01)