Digitale Gemeente Houten

Vooruitgang voor Nieuwenhuijsen B.V.

zondag 29 oktober 2006 - Bron: Trefpunt

Nieuwenhuijsen is verhuisd van de Bergveste naar de Duwboot, industrieterrein De Meerpaal.
De verhuizing is voor het hele bedrijf een feest. Het is een moderner en groter pand, aangepast aan deze tijd. We hebben nou meer parkeerruimte dan op de Bergveste. Wat ook een groot voordeel is, is dat we in het nieuwe pand beter klanten kunnen ontvangen. We hebben meer ruimte en de faciliteiten zijn beter. De medewerkers staan er met zn allen zeer positief tegenover. We zijn er echt op vooruit gegaan., vertelt Tom Nieuwenhuijsen trots.

Nieuwenhuijsen staat bekend als erkend inbouwstation voor autogas en airco-installaties voor autos. Klanten kunnen voor inbouw, reparatie en service bij ons terecht. We werken voor zowel particulieren, lease-maatschappijen en garagehouders. We zijn van alle gerenommeerde merken dealer, zowel voor autogas als aircosystemen, aldus Nieuwenhuijsen. Met de verhuizing hebben we gelijk een verbetering doorgevoerd. Om aan de vraag van de klant tegemoet te komen hebben we ons dienstenpakket uitgebreid. We gaan ook het onderhoud van autos doen. Je moet dan denken aan de normale onderhoudsbeurten, zegt Nieuwenhuijsen.

Kwaliteit en service staan bij Nieuwenhuijsen B.V. hoog in het vaandel. Hier kan Tom Nieuwenhuijsen zo een paar voorbeelden van noemen: We werken met de modernste testapparatuur. De autos worden na inbouw gecontroleerd of ze voldoen aan de strenge eisen. Autos voor importeurs, dealers en leasemaatschappijen worden met eigen transport gehaald en gebracht, aldus Nieuwenhuijsen.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).