Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Chaufffeurs onder invloed

Vechtdal, 29-10-2006

Slagharen Aan de Provincialeweg N377 werd op zaterdagavond een 52-jarige man uit Hoogeveen staande gehouden voor een alcoholcontrole. De man blies 345 ug/l bij de ademanalyse. Hij kreeg een rijverbod van twee uren en een bekeuring voor rijden onder invloed.

Slagharen Op zaterdagavond werd aan de Provincialeweg N377 een 48-jarige man uit Slagharen staande gehouden voor een alcoholcontrole. De man kreeg een rijverbod en een proces-verbaal.

Hardenberg In de nacht van zaterdag op zondag werd aan de Brink een 20-jarige man uit Lutten staande gehouden voor een alcoholcontrole. Bij de ademanalyse op het bureau blies hij 250 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van vier uren en een bekeuring voor rijden onder invloed.

Hardenberg Aan de Stationsstraat werd in de nacht van zaterdag op zondag een 26-jarige man uit Hardenberg op zijn snorfiets staande gehouden voor een alcoholcontrole. De man viel op omdat hij zonder licht op zijn snorfiets reed. Bij de ademanalyse op het bureau blies hij 560 ug/l. Hij kreeg een bekeuring voor rijden onder invloed en een rijverbod van zes uren.

Balkbrug Op de Provincialeweg N377 werd in de nacht van zaterdag op zondag een 40-jarige man uit Oldebroek staande gehouden voor een controle. Bij de ademanalyse op het bureau blies hij 555 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van zes uren een proces-verbaal voor rijden onder invloed.