Team Bleekemolen sluit seizoen af met podiumplekken

Zandvoort, 29 oktober 2006. Team Bleekemolen heeft goed gepresteerd tijdens de laatste races van de BMW 130i Cup en de Renault Clio Cup, verreden tijdens de Finaleraces op Circuit Park Zandvoort. Allard Kalff (Zandvoort) eindigde als derde, op de voet gevolgd door Michael Bleekemolen (Aerdenhout).
Nick Bleekemolen (Callantsoog) kwam als derde Junior-rijder in de Renault Clio Cup over de finish, Martin de Kleijn (Bosch en Duin) stelde de derde plek algemeen veilig.

In de eerste van de twee races van de BMW 130i Cup moest Michael Bleekemolen voortijdig de strijd staken. "De watertemperatuur liep te hoog op", vertelde hij. "Desondanks ben ik positief. Mijn auto was in de beginfase erg goed, ik kon mij relatief makkelijk naar voren vechten."
In de tweede race leverde Bleekemolen daarvoor het bewijs. Hij startte als achtste en werd uiteindelijk als vierde geklasseerd. Allard Kalff, de vervanger van de geblesseerde Sebastiaan Bleekemolen, eindigde op een mooie derde plaats. De teamgenoten kwamen vlak achter elkaar over de finish. "We hebben onze auto's nu beter voor elkaar", stelde Michael tevreden vast. Sportief gezien had hij meer van het nu afgesloten seizoen verwacht. "Het feit dat Sebastiaan lange tijd is uitgeschakeld door een operatie heeft ons team geen goed gedaan", noemde Michael een belangrijke reden.
Sebastiaan is volgend seizoen weer van de partij als autocoureur. "Het is mijn wens om volgend jaar weer in de BMW 130i Cup uit te komen", blikte hij alvast vooruit.

Patrick Dirks eindigde in de beide races als zesde en zevende. Hij is daarmee de bestgeklasseerde rijder van Team Bleekemolen in het eindklassement.

In de laatste race van de Renault Clio Cup eindigde Martin de Kleijn op de derde plaats, nadat hij vanaf de zesde startplek aan zijn race was begonnen. Nick Bleekemolen stelde de derde plaats in de Juniorklasse veilig. In de race klom hij op van de veertiende startplek naar de uiteindelijke negende plaats algemeen.

De belangrijkste persoonlijke sponsors van Team Bleekemolen zijn: Pioneer, Actis Isolatie, State of Art, BP Ulimate, Service Plan Nederland Facilitaire Dienstverlening, Bert Story, Van Uitert, 7UP, Fisherman's Friend, HomeSec Draadloze beveiliging, Eenzet Automotive, Lucky Jack, HowGraphic, Alfredo Espresso en Frans Kragtwijk Catering- en Partyservice.