Diddl en Pokémon ruilbeurs 29 oktober


Voetbalplaatjes ruilen kan natuurlijk ook

MILL, 20060927 -- Op zondag 29 oktober aanstaande organiseert SAM Stichting Activiteiten Mill een Diddl en Pokémon ruilbeurs. Dit van 13.30 uur tot 17.00 uur in de Concertzaal aan de Stationstraat in Mill. Entree is voor groot en klein 1 euro.

SAM organiseerde vorig jaar ook al een Diddl ruilbeurs. Ruim 500 grote en kleine bezoekers kwamen toen op deze activiteit af. Diddl is nog steeds erg populair maar ook Pokémon is een erg gewild verzamel object. Vandaar dat dit keer niet alleen Diddl spullen geruild kunnen worden maar ook de meest uiteenlopende zaken van Pokémon meegebracht kunnen worden. Deze kunnen dan met andere verzamelaars geruild worden en zo kan iedereen zijn of haar eigen verzameling uitbreiden.

Tijdens de Diddl en Pokémon ruilbeurs zullen op 29 oktober ook materialen van Diddl en Pokémon via een loterij weggegeven worden. Iedere bezoeker krijgt namelijk bij de ingang een lootje en daarmee maakt iedereen kans op diverse leuke Diddl en Pokémon prijzen. Er zijn op die middag geen extra loten te koop dus iedereen heeft evenveel kans op een leuke prijs. Ook zijn er ondertussen aanmeldingen van hobbyisten die zelf gemaakte Diddl en Pokémon spullen aan zullen bieden. Het belooft dus een zeer gevarieerde ruilbeurs te worden die je als verzamelaar niet mag missen.

Graag tot ziens op zondag 29 oktober van 13.30 uur tot 17.00 uur op de Diddl en Pokémon ruilbeurs in de Concertzaal aan de Stationstraat 23 in Mill. Op www.uitinmill.nl is meer informatie te vinden en telefonisch is deze verkrijgbaar op tel. 06-10838612.





Stichting Activiteiten Mill