Gemeente Stein


Culturele werkgroep Stein
30-10-2006

De Culturele Werkgroep Stein (CWS) is een door de gemeente ingestelde werkgroep die o.a. als taak heeft het activeren, ondersteunen en uitvoeren van culturele evenementen. Voor deze activiteiten wordt op jaarbasis, door de Raad, een budget beschikbaar gesteld. Bovendien dient de werkgroep het College van burgemeester en wethouders gevraagd en ongevraagd te adviseren over alle aspecten die het cultuurbeleid betreffen.
De werkgroep die zelfstandig functioneert bestaat uit tien leden die op persoonlijke titel benoemd zijn. Ambtelijke ondersteuning wordt geboden. Het jaarlijkse activiteitenprogramma bestaat onder andere uit de organisatie van exposities, concerten, een culturele manifestatie en in samenwerking met anderen een literaire avond en jeugdtheaterdagen.
Voor de uitvoering van onze activiteiten zoeken wij
een actief werkgroeplid
en toezichthoudersA

Als nieuw werkgroeplid ga je deel uitmaken van de commissie die de exposities organiseren. Naast het verzorgen van voordrachten aan de gehele werkgroep welke kunstenaars kunnen exposeren ben je breed inzetbaar bij de gehele organisatie van de exposities. Wij rekenen op een tijdsinvestering van gemiddeld een dagdeel per week. Als toezichthouder word je ingezet tijdens de openingsuren van de exposities (vrijdag t/m zondag 14.00 uur tot 17.00 uur) om de bezoekers van dienst te zijn en waar nodig te informeren. Wij rekenen op een tijdsinvestering van ongeveer 15 uur per jaar. Ben je geïnteresseerd, reageer dan vóór 20 november 2006 bij Jos Saelmans (gemeente) tel. 046-4359256 of per mail jos.saelmans@gemeentestein.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Paul Erens voorzitter CWS, tel. 06.51142661. Het postadres van de Culturele Werkgroep is Postbus 264, 6170 AG Stein.