Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom (30/10)

BERGEN OP ZOOM, 30 oktober 2006

Politie houdt 15-jarige aan voor diefstal GSM
HOOGERHEIDE: Op 19 en 26 september is er bij de politie aangifte gedaan van diefstal van een GSM uit de kleedkamer van het gemeentehuis in Hoogerheide. Doordat de gemeente cameras in de gangen heeft hangen kon met behulp van deze beelden een 15-jarige verdachte worden aangehouden. De politie heeft de jongen gehoord en hij bekende de feiten gepleegd te hebben. In het jeugdoverleg met justitie zal deze zaak worden besproken om te kijken naar een passende straf voor deze verdachte.

Politie houdt verdachte aan voor zware mishandeling
ROOSENDAAL: De politie heeft zondagavond een 19-jarige inwoner van Roosendaal aangehouden voor zware mishandeling. De verdachte had die avond een 13-jarige inwoner van Roosendaal gestoken met een mes waarna deze moest worden opgenomen in het ziekenhuis in Roosendaal. Het slachtoffer heeft een steekwond opgelopen waarbij zijn long is geraakt. Hij is buiten levensgevaar. De politie heeft inmiddels een aantal getuigen gehoord. De daadwerkelijke toedracht van het incident is nog niet geheel duidelijk. Er is in ieder geval geen sprake van een beroving. De verdachte is inverzekering gesteld en wordt woensdag voorgeleid voor de rechter-commissaris.

Vrouw gewond bij aanrijding
HALDERBERGE: Bij een aanrijding tussen een voetganger en een personenauto is een 50-jarige inwoonster van Hoeven gewond geraakt. De vrouw liep met haar hond te wandelen en stak vanaf t Groot stuk de Achter t Hof over en werd daarbij niet gezien door een automobilist. Deze automobilist, een 29-jarige inwoner van Rucphen kwam vanaf de President Hopstakenlaan en sloeg linksaf. Daarbij zag hij de voetgangster over het hoofd waarna een aanrijding het gevolg was. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis met verwondingen aan arm en hoofd.

Winkeldiefstal
ROOSENDAAL: Een 37-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is maandagochtend aangehouden omdat hij een winkeldiefstal had gepleegd in een supermarkt aan de Rembrandtgalerij. De man had een aantal repen met chocolade gestolen ter waarde van enkele Euros. De verdachte is een dagvaarding uitgereikt.

Auteur: Nicolette Bovenhorst