Deelgemeente Charlois Rotterdam

Deel Slinge afgesloten voor autos

Tussen 30 oktober en 10 november is de Slinge ter hoogte van de kruising met de Kerkwervesingel afgesloten voor autoverkeer.

De werkzaamheden op Plein 1953 zelf zijn klaar. Nu moet de riolering van het Plein worden aangesloten op het riool dat onder de rijbaan van de Slinge ligt, ter hoogte van de Kerkwervesingel. Dit is het tweede en tevens laatste onderdeel van de werkzaamheden. Deze werkzaamheden beginnen op 30 oktober. Er wordt naar gestreefd om het werk op 10 november af te krijgen.

Om dit werk uit te kunnen voeren, wordt de Slinge ter hoogte van de Kerkwervesingel afgesloten voor autoverkeer. Fietsers en voetgangers kunnen er wel langs en voor de hulpdiensten wordt een aparte baan aangelegd. De rest van de Slinge blijft open. Alle zijstraten van de Slinge blijven dus bereikbaar. Ook de Kerkwervesingel blijft open. Het autoverkeer wordt via gele borden omgeleid via de Kerkwervesingel, Oldegaarde en Zuiderparkweg, in twee richtingen. Buslijn 68 zal hier ook gebruik van maken. De halte voor buslijn 67 op de Kerkwervesingel wordt tijdelijk ook voor bus 68 gebruikt. Op de Zuiderparkweg, ter hoogte van Metrostation Slinge, wordt een mogelijkheid gecreëerd voor de bussen om te keren zodat ze hun normale route kunnen volgen en geen halte hoeven over te slaan.

Voor vragen kunt u bellen met Gemeentewerken, mevr. W. Roozenbeek, tel. 010 - 489 58 06 of e-mail: wg.roozenbeek@gw.rotterdam.nl.