Gemeente Capelle a/d IJssel

Halloween in Schollevaar-Oost

Logo BSN

Als de herfstzon achter de bomen is gezakt op dinsdag 31 oktober 2006 kun je rare dingen meemaken in Schollevaar-Oost. Dan is er een Halloweenfeest voor alle kinderen van 4 tot 12 jaar uit de wijk! De organisatie is in handen van de Projectgroep Thuis in Schollevaar-Oost samen met Brede School Netwerken.

Alle kinderen kunnen gratis meedoen, maar het is wel de bedoeling dat een volwassene ze begeleidt wanneer ze de wijk in gaan! Verder kunnen bewoners zich aanmelden om snoephuis te zijn. Deelnemende adressen krijgen een speciale sticker en snoepgoed geleverd. Huis-aan-huis zijn folders bezorgd waarin precies staat hoe kinderen en bewoners zich kunnen opgeven.

Om 18.30 uur kunnen de kinderen, die zich aangemeld hebben, zich verzamelen bij de huismeesterspost van Com·wonen aan de Nabucco 92. Hier zal al een spannende maar gezellige sfeer hangen. Kinderen kunnen hier geschminkt worden en ze krijgen een tasje met bijbehorende routekaart.

Uiteraard mag de aankleding die avond niet vergeten worden! Daarom vragen we de bewoners van Schollevaar-Oost om hun woning en tuin te versieren met pompoenen, spoken, lampionnen en dergelijke! Ook vreemde wezens als heksen, vriendelijke spoken en andere fantasiewezens verwachten we op deze avond!

Thuis in Schollevaar-Oost is een project van de gemeente Capelle aan den IJssel en Com·wonen. In verschillende deelprojecten wordt gewerkt aan betere woningen, een prettige woonomgeving en goede relaties tussen de bewoners in Schollevaar-Oost.