Gemeente Brunssum

Gemeentegids ook op internet
De gemeentegids van Brunssum is ook te raadplegen via internet. Op www.brunssum.nl kunt u de complete inhoud van de Wegwijzer 2006/2007
De vernieuwde internetgids onderscheidt zich van andere gidsen door de intelligente zoektechnologie. Alle opgenomen informatie wordt direct gevonden met zo min mogelijk clicks. Handige sorteer- en filtermogelijkheden op rubriek en buurt helpen gebruikers bij hun zoekacties. De verschillende informatieonderdelen zijn met kleuren gemarkeerd. De locatiegegevens worden daarbij getoond op een interactieve plattegrond.

Door aan de internetgids alle bedrijven en personen uit de gemeente Brunssum toe te voegen, wordt een ruimer gebruiksdoel gecreëerd en ontstaat een compleet product op lokaal niveau. Suurland richt zich met dit product dan ook op de directe leefomgeving van de consument.

Ook bestaat de mogelijkheid om rechtstreeks vanuit de adresgegevens de website van de opgevraagde instantie te bezoeken, of een e-mail te versturen.
De nieuwe papieren gemeentegids van Brunssum kwam in augustus 2006 uit. In de zomer van 2007 verschijnt een nieuwe editie. De digitale gemeentegids wordt doorlopend geactualiseerd.
Het informatiepunt van de gemeente is ondergebracht in de gemeentewinkel aan het Lindeplein, telefoon (045) 404 81 81. politie, maatschappelijk werk, Weller, en de werkgroep Uitkeringsgerechtigden Brunssum (WUB). De wijkpost is gevestigd aan de Kennedylaan 82a.

- Opbouwwerk, elke dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur en elke vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur
14.00 tot 16.30 uur

- Weller, op woensdag van 10.00 tot 12.00 uur (oneven weken)
Op de woensdag kunt u er van 09.30 tot 13.00 uur terecht voor algemene informatie.