Nederlandse Politiebond


Beperkte premiestijging Politie Zorgpolis 2007

Gepubliceerd: dinsdag 31 oktober 2006.

De begeleidingscommissie Politie Zorgpolis, bestaande uit vertegenwoordi- gers van de politievakbonden (ACP, NPB en VMHP), het ministerie van BZK en de VtsPN (NPI), heeft met CZ overeenstemming bereikt over de premie voor de Politie Zorgpolis in 2007. Ondanks de sterk gestegen zorgkosten is de commissie erin geslaagd een beperkte premiestijging te bedingen.

De premie voor de Zorg-op-maatpolis PZP is vastgesteld op 86,45: een stijging van 3,22 procent. Na onderhandelingen is de premie voor de Zorg-op-maatpolis PZP met een aanvullende verzekering Plus PZP en een aanvullende verzekering tandarts PZP vastgesteld op 114,65: een stijging van 4 procent. Dit pakket is voor 85 procent van de PZP-verzekerden van toepassing.

Uitbreidingen vergoedingen Tevens is overeenstemming bereikt over uitbreidingen in de vergoedingen van de zorgverzekering en de aanvullende verzekeringen.

Eindejaarsmailing
Een overzicht van alle premies treffen deelnemende NPB-leden aan in de eindejaars- mailing van CZ die ze tussen 20 en 28 november aanstaande thuisgestuurd krijgen. Daarin staat tevens een overzicht van de uitbreidingen in de vergoedingen van de zorgverzekering en de aanvullende verzekeringen. Deze wijzigingen zijn ook terug te vinden op www.cz.nl/pzp.

Overname van deze informatie is toegestaan mits met bronvermelding. © 31 10 2006 NPB