Ministerie van Defensie

31-10-2006 14:18

RACING TEAM KONINKLIJKE LANDMACHT KAMPIOEN

De kampioenen: Sandra van der Sloot (l) en Sheila Verschuur - Foto: Jorgen Geers. Het raceteam van de Koninklijke Landmacht is afgelopen weekend in de finale op het circuit van Zandvoort met een dubbelslag overtuigend kampioen geworden in de Seat Cupra Cup. De damesequipe met Sheila Verschuur en Sandra van der Sloot reed zowel tijdens de twee uurs race op zaterdag als bij de sprint op zondag razendsnel en foutloos.

Ook de landmacht mannen, Marcel Duits en groentje Ronald Sarink, reden twee prima wedstrijden, waardoor zij het seizoen konden afsluiten met een derde plaats. De derde landmachtauto, die speciaal voor de finale werd ingezet met gastrijder Addie van de Ven, deed het in beide races uitstekend en werd tweemaal tweede achter de damesequipe. Zo kon het zijn dat het podium zaterdag compleet legergroen gekleurd was en op zondag voor tweederde!

âDit noem ik nu echt een teamprestatieâ, reageerde een blije adjudant Brinkman, de gedreven chef dâequipe van RTKL. âHulde voor onze landmachtmannen en -vrouwen die zich individueel zo prima wisten aan te passen in de racewereld en als team bereid waren om tot het uiterste te gaan. Vooral door hun vaste wil om dit jaar te winnen, is het kampioenschap mogelijk geworden.â

Klik op afbeeldingen voor fotoâs in hogere resolutie.

Het circuit van Zandvoort. De Landmacht gaat met drie auto's aan kop.
- Foto: Jorgen Geers.