Dit Was Het Nieuws Deel 2 op dubbel-dvd

Jg entertainment

Het allerbeste van DIT WAS HET NIEUWS Deel 2 op Dubbel-DVD

Na het succes van het eerste deel wordt op 1 november Het allerbeste van DIT WAS HET NIEUWS Deel 2 uit gegeven. In seizoen 9 t/m 12 zijn de heren van Dit Was Het Nieuws in uitstekende vorm. Met vlijmscherpe opmerkingen, snelle grappen en rake gedachten van de teams van de captains Raoul Heertje en Jan-Jaap van der Wal en presentator Harm Edens. Naast de vele hoogtepunten van de uitzendingen, bevat de dvd een keur aan extra features, waaronder het speciaal opgenomen team captains commentaar van een spraakmakende uitzending en nooit eerder uitgezonden fragmenten.

Met gastoptredens van o.a. Thomas Acda, Owen Schumacher, Daphne Deckers, Tom Egbers, Pierre van Hooijdonk, Henny Huisman, Lousewies van der Laan, Frank Lammers, Bridget Maasland, Jan Marijnissen, Irene Moors, Youri Mulder, Matthijs van Nieuwkerk, Katja Schuurman, Sylvana Simons, Henk Spaan, Peter van Straaten en Eddy Terstall.

EXTRA
Met extra's die u brengen naar de wondere wereld waarin Harm Edens zichzelf is, die laten zien dat Hiddema het goed doet bij de vrouwen, de hele aflevering met mode-icoon Hanneke Groenteman en de immer kritische Linda de Mol, de veelbesproken aflevering met Wouter Bos en Fatima Elatik, waarin Jan-Jaap en Raoul hun commentaar op pittige wijze commentariëren en de oeraflevering met Harm Edens waarin vintage kleding nog gewoon nieuwe kleding was. Inclusief de nooit uitgezonden promo's.

Deze dvd-set is onderdeel van de Dit Was Het Nieuws dvd-reeks. Dit is een product van JG Entertainment in samenwerking met de TROS en Comedytrain. Meer informatie over dit product is vanaf 28 oktober te vinden op www.dwhn.tv.

Niet zomaar Deel 2!
Spraakmakende uitspraken
Inclusief vele extra's
Speelduur ruim 5 uur
Speciale 2 DVD editie

DVD specificaties
Speelduur: ca 300 minuten
Genre: Cabaret
Uitvoering: 2 DVD Sleeve
Type: DVD-9/DVD-5
Artikelnr.: JGE-DVD 0020
Consumentenadviesprijs: 24,99 euro