Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 17 oktober 2006 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
Wethouder H.W.M.A. van den Berk ­
van de Laar,
Wethouder J.C.M. Hendriks ­ van
Kemenade,
Wethouder R.A. Dekkers
Gemeentesecretaris J.W.F. Compagne.

Afwezig mkg:
Burgemeester P.M. Maas

1. Best.secr Openbare- en niet openbare Goedkeuring Incl. aanpassing akkoord. Besluitenlijst B&W-vergadering dd. 10 oktober 2006

2. Best.secr Uitnodiging installatie leden van de Beslissen wie gaat. Wethouders Hendriks en Jeugdnatuurwacht "De Populier" d.d. Dekkers gaan. 16-12-2006.

3. BEZ-BV Richtlijn brandveiligheid tijdens Te besluiten: Akkoord. evenementen. 1. de richtlijn brandveiligheid tijdens evenementen vast te stellen;
2. een evenementenvergunning tevens beschouwen als gebruiksvergunning indien die is vereist op basis van de bouwverordening of de brandveiligheidsverordening;
3. voor een tijdelijke gebruiksvergunning zoals bedoeld onder 2. geen (extra) leges zoals in de legesverordening voor gebruiksvergunningen geheven worden.
4. PBZ-BW Verkoop gedeelte groenstrook naast 1. besluiten tot verkoop van 1 meter gemeentegrond Akkoord. Pulserstraat 2. van de strook naast het perceel Pulserstraat 2 aan dhr. Verbeek 2. besluiten dat mogelijke schade aan het resterende gedeelte gemeentegrond voor rekening van verzoeker komt.


5. PBZ-BW Materiaaltoepassing woonhuis Vasthouden aan het beeldkwaliteitplan. Instemming met Ollandseweg 174. afwijking met afwijkende kleur van de dakpannen.
6. PBZ-BW Afstoten groen- en reststroken. Kennisnemen van het beleid inzake groen- en reststroken. Akkoord.
7. PBZ-BW Gronden rond plan Meyer. 1. de aangegeven gronden overdragen aan Meyer; Akkoord. 2. in de koopovereenkomst laten opnemen dat Meyer minimaal 1 meter van de sloot aanbiedt aan de bewoners van De Pulserstraat 7, 20 en

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 17 oktober 2006 PAGINA 2

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Merimondstraat 23.


8. SLZ-IG Uitvoeringsprogramma groenstructuur Instemmen met aangepaste prioritering van het Akkoord. seizoen 2006-2007. uitvoeringsprogramma voor het seizoen 2006-2007.
9. OSZ-FIN Gevolgen septembercirculaire 2006 voor Kennisnemen van de gevolgen uit de septembercirculaire Akkoord. de algemene uitkering gemeentefonds. en de gevolgen voor 2006 meenemen bij de jaarrekening 2006. De gevolgen voor het uitkeringsjaar 2007 en volgende jaren worden opgenomen in de memorie van antwoord die eind oktober aan de raad zal worden toegezonden.
10. PBZ-BW Stookbeleid. Een algemene ontheffing met voorschriften verlenen op Akkoord. grond van art. 10.63 lid 2 van de Wet Milieubeheer en art. 5.5.1 lid 2 van de APV voor het verbranden van snoeihout in het buitengebied voor de maanden maart en november van elk jaar.
11. PBZ-BW Vragen VVD-fractie inzake Vlagheide. De raad informeren conform concept-brief. Akkoord.
12. PBZ-BW Aanmeldingsnotitie-MER, C.v. Vrijstellen van de MER-plicht voor de voorgenomen Akkoord. Sleeuwen, Zijtaartseweg 14. uitbreiding van het agrarisch bedrijf Zijtaartseweg 14.
13. SLZ-EVO Verzoek om een rustplaats voor fietsers Vooralsnog geen medewerking verlenen aan het verzoek. Akkoord. en wandelaars aan de Lieshoutseweg.
14. SLZ-IG Werkzaamheden Schijndelseweg. Kennisnemen van de werkzaamheden aan de Akkoord. Schijndelseweg (6-30 november), de daarbij behorende afsluiting en omleiding en een mogelijke toename van verkeersoverlast.
15. PBZ-BW Ontheffing bewoningsverplichting Den Toestemming verlenen om de woning Ekker 20 te Akkoord. Ekker 20. verkopen aan mevr. Koolen, Roest 11.