Ingezonden persbericht


Enschede, 1 november 2006.

CheckPoint en Garageselect werken samen

CheckPoint en Garageselect: online onderhoud reserveren

Lekker van achter je computer online een afspraak maken voor APK of onderhoud van je auto, ideaal. Géén eindeloos "tuut... tuut... tuut..." meer. Géén: "ik zal u even doorverbinden". Heerlijk! Maar kan het echt? CheckPoint en Garageselect beloven van wel.

Al jaren bekent en met succes toegepast in de hotelwereld en luchtvaart. Het onlinesysteem is gebaseerd op het optimaliseren van rendement vanuit een beperkte capaciteit door prijzen aan te passen op de vraag vanuit de markt. Websites als weekendjeweg.nl en easyjet.com zijn op dit principe gebaseerd.

Sinds kort is ook de autobranche aan de beurt. Nu is het dus ook mogelijk om net zoals een hotelkamer ook onderhoud en reparatie aan de auto via internet te reserveren.

Eenvoudig principe...
Het systeem is eenvoudig; CheckPoint Snelservice geeft op de website de beschikbaarheid af, de bezoeker kan deze beschikbaarheid reserveren. Het voordeel is dat CheckPoint bijzondere aftersales-acties kan publiceren en de klanttevredenheid op dagelijkse basis kan monitoren.

Aan het woord CheckPoint directeur Oude Luttikhuis: "We merken dat steeds meer klanten er overdag niet aan toe komen om een afspraak te maken. Via deze service kunnen mensen dag en nacht een afspraak maken als het hun uitkomt."

CheckPoint Snelservice is de specialist in Oost Nederland die service op maat levert voor alle merken personenauto's en lichtbedrijfswagens. De speerpunten hierbij zijn APK, Airco service en onderhoud. Momenteel heeft CheckPoint vestigingen door heel Twente o.a. in Enschede, Hengelo en Almelo.

Noot voor de redactie (