Mark Keuss treedt toe bij Lexence

Lexence

http://www.lexence.nl/

PersberichtAan: De redactie
Van: Lexence N.V.
Datum: 1 november 2006
Betreft: Mark Keuss treedt toe als partner arbeidsrecht bij Lexence

Lexence versterkt arbeidsrecht met komst Mark Keuss
Mark Keuss en zijn team - Chantal van den Berg, Floor Damen en Linda van Houten - maken per 1 november deel uit van Lexence. Keuss, tot die tijd partner bij AKD Prinsen van Wijmen, treedt toe als partner bij Lexence en versterkt daarmee samen met zijn team de Arbeidsrechtgroep binnen dit kantoor.
Mark Keus is gespecialiseerd in arbeidsrecht in brede zin en beschikt over langjarige ervaring. Hij is tevens als docent arbeidsrecht aan de beroepsopleiding verbonden, werkzaam als gastdocent bij de masteropleiding Arbeidsrecht van de Radboud Universiteit Nijmegen en medewerker van het vaktijdschrift Arbeid Integraal. Mark wordt reeds enige jaren vermeld in de toonaangevende European Legal 500.
Lexence, dat afgelopen jaar reeds Bas Westerhout en zijn team aantrok, bouwt met deze verdere versterking een krachtige Arbeidsrechtgroep op. Lexence N.V. advocaten en notarissen is gespecialiseerd in Ondernemingsrecht en Vastgoed.

Lexence verleent no-nonsense juridische dienstverlening op deze beide terreinen, zowel in preventieve zin (advies) als curatieve zin (procesrecht), aan het nationale en het internationale bedrijfsleven.

Lexence combineert juridische expertise met de voordelen van een compacte, professionele organisatie. Persoonlijke service zonder omhaal, helderheid in zowel werkwijze als honorering en betrokkenheid leiden tot optimale resultaten.


Noot voor de redactie (