Gemeente Heemskerk


maandag, 10 juli 2006

Op zoek naar vrijwilligers voor 'Make A Difference Day'

HEEMSKERK - Op 3 en 4 november 2006 vindt in Heemskerk en Beverwijk de Make A Difference Day (MADD) plaats. Op die dag maken tienduizenden maatschappelijk betrokken Nederlanders samen `het verschil' door een vrijwilligersklus te doen. Individuen, groepen en scholen, vrijwilligersorganisaties, gemeenten en bedrijven; iedereen kan meedoen met Make A Difference Day (MADD). De organisatie is nu al hard op zoek naar vrijwilligers.

De MADD wordt georganiseerd om het imago van vrijwilligerswerk te verbeteren en nieuwe vrijwilligers te werven. Tijdens de eerste Nederlandse MADD in 2005, staken 20.000 Nederlanders verspreid door het hele land vrijwillig de handen uit de mouwen. Zelfs de Koningin en verschillende leden van het Kabinet waren van de partij. Vrijwillige inzet is in haar volle breedte uitgebreid in de publiciteit geweest en heeft de aandacht gekregen die het verdient. Ruim 31% van de deelnemende organisaties denkt dankzij MADD 2005 over meer vrijwilligers te kunnen beschikken.

MADD-comité Beverwijk/Heemskerk
Het landelijke evenement vindt dit jaar voor het eerst ook plaats in de gemeenten Beverwijk en Heemskerk. Speciaal voor dit evenement is een comité opgericht dat MADD op lokaal niveau tot een succes wil maken. Het comité bestaat uit de volgende deelnemende organisaties:
* Vrijwilligerswerk Gewoon Doen (Mariëtte van der Ploeg)
* Gemeente Beverwijk (Joyce Langenacker)

* Gemeente Heemskerk (Patricia Nijssen)

* Stichting Welzijn Beverwijk (Ad Weterings)
* Welschap Heemskerk (Gérard Knoben)

* VIVA Heemswijk (Marjelle Termaten)

* Westerheem/Sint Agnes (Laura de Ridder)
* Speeltuincentrale Beverwijk (Erik Zijlstra)

Aanmelden van klussen en vrijwilligers
Wilt u meer inlichtingen over meedoen aan MADD, heeft u ideeën voor klussen, wilt u zich aanmelden als vrijwilliger bij een van de klussen? Meldt u dan aan bij Vrijwilligerswerk Gewoon Doen: contactpersoon Mariëtte van der Ploeg, Parallelweg 29, 1948 NK Beverwijk.
telefoon: 0251-279090
e-mail: info@remove-this.vrijwilligerswerkgewoondoen.nl
---