Rijksvoorlichtingsdienst
Het Koninklijk Huis


---

Leden Koninklijke Familie doen 3 en 4 november 2006 mee met Make a Difference Day

Evenals vorig jaar neemt een aantal leden van de Koninklijke Familie dit jaar deel aan Make a Difference Day, op vrijdag 3 en zaterdag 4 november.

Op deze dagen steken duizenden Nederlanders de handen uit de mouwen bij vrijwilligersactiviteiten in het hele land. Daarnaast woont Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Máxima op zaterdag 16 december in Utrecht de uitreiking van de MADD-awards bij.

Tijdens MADD tonen veel Nederlanders zich maatschappelijk betrokken door zich op één of twee dagen vrijwillig in te zetten en te werken aan verbetering van de leefomgeving. Individuen, scholen, bedrijven, gemeenten, vrijwilligersorganisaties en -steunpunten nemen er aan deel. In Engeland en Amerika wordt MADD al jarenlang met veel succes georganiseerd.

Op 16 december worden in Utrecht de MADD-awards uitgereikt voor het beste MADD-project, MADD-bedrijf, de MADD-school en MADD-promotor. Deze uitreiking vindt tegelijkertijd plaats met de uitreiking van Het Nationale Compliment voor het beste vrijwilligersproject en Het GemeentenCompliment voor de gemeente die vrijwilligerswerkbeleid actief ondersteunt. Prinses Maxima woont deze feestelijke uitreiking bij.

18 oktober 2006
© RVD