Provincie Limburg

Tijdelijke afsluiting N271 tussen Well en Arcen Het verkeer op de N271 tussen Venlo en Nijmegen krijgt komend

weekeinde tussen Arcen en Well in beide richtingen met een volledige afsluiting te maken in verband met wegwerkzaamheden. De Provincie Limburg start dan met onderhoudsmaatregelen aan de provinciale weg ter hoogte van Wellerlooi. Deze bestaan uit het aanbrengen van een tweetal nieuwe asfaltlagen en het aanbrengen van nieuwe markeringen. De werkzaamheden beginnen vrijdagavond 3 november om 19.00 uur en zullen duren tot uiterlijk maandagmorgen 6 november, 6.00 uur.

Het noord-zuid verkeer krijgt voor beide richtingen te maken met een omleiding. Het doorgaande verkeer Venlo - Nijmegen wordt via de Walbeckerweg (De Hamert), Heerenvenweg, Tuinstraat, Veenweg en Wezerweg omgeleid. Het (brom)fietsverkeer daarentegen kan normaal gebruik blijven maken van de (brom)fietspaden.
Hulpdiensten zoals het ambulancevervoer hoeven bij calamiteiten niet om te rijden. Zij mogen met verminderde snelheid het werkvak passeren. In het werkvak liggende winkels en bedrijven zijn, weliswaar moeilijker of via een lokale omleiding, normaal bereikbaar. Het gedeelte van de provinciale weg N271 ter hoogte van Well tussen de nieuwe rotonde en de Wezerweg zal vanaf vrijdagavond 3 november weer normaal in twee richtingen bereidbaar zijn.

31-10-2006 09:34