Gemeente Delft College Delft doet mee met MADD

Het college van b&w van de gemeente Delft zet zichdoet gezamenlijk mee aan de dag van het Vrijwilligerswerk op 3 en 4 november 2006 in voor het vrijwilligerswerk in Delft. Op deze dagen is heel Nederland in de ban van vrijwilligerswerk onder de naam Make A Difference Day (MADD). Tienduizenden Nederlanders steken tijdens deze dagen vrijwillig de handen uit de mouwen om het vrijwilligers te ondersteunen. Ook het college van b&w van de gemeente Delft doet mee met deze actie.

Het college van b&w gaat in koppels aan de slag. Burgemeester Verkerk en wethouder Bolten verzorgen beidendraaien op vrijdag 3 november tussen 11.00-12.00 uur een uitzending bij RAZO (Radio Ziekenomroep Reinier de Graaf). Zij praten en zullenallebei een half uur hun favoriete muziek laten horenbij RAZO, de ziekenomroep van het Reinier de Graaf Gasthuis. Wethouder Rensen en wethouder Vuijk gaan zaterdagochtend van.. uur tot .. uur op 4 november bij Philadelphia Zorg de handen uit de mouwen steken tijdens het ontbijt bij in één van de locaties van de stichting in Delft, namelijk ..adres. Wethouders Koning en Merkx gaan 4 november helpen bij kindertuin De Papaver van stichting Kindertuinen Delft. . kindertuinen is.

Met deze actie wil het college onderstrepen dat zij vrijwilligerswerk belangrijk vinden en hopen met deze actie anderen aan te sporen om zich op te geven als vrijwilliger bij een organisatie in Delft. Het Vrijwilligersbureau aan de Oude Delft ...

Noot voor de redactie (

Gemeente Delft