TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 31-10-2006

Televisie
tros tv show
Uitzending vrijdag 3 november
Nederland 1- 22.00 uur

Julio iglesias in tros tv show

Vrijdag 3 november ontvangt Reinout Oerlemans in de TROS TV SHOW drie totaal verschillende mannen: Gordon, Frits Barend en Julio Iglesias.

Het zijn hectische maanden geweest voor alleskunner Gordon. In mei van dit jaar was hij al eens te gast in de TROS TV SHOW met zijn collega-Toppers René Froger en Gerard Joling. Achter de schermen van die opname ontmoet hij een campagnemedewerker van Rita Verdonk en de vonk slaat over. Reinout confronteert Gordon met nog niet eerder vertoonde beelden van die opnamedag en vraagt alles over zijn nieuwe vriend. De zanger vertelt ook openlijk over zijn coming out, zijn nieuwe single met Lange Frans en zijn eigen kledinglijn.

De talkshow Barend & van Dorp is inmiddels definitief gestopt. Dat betekent het einde van het fameuze tweetal. Henk van Dorp is met pensioen, maar Frits Barend werkt door achter de schermen. Reinout kijkt met Frits terug op de meest bijzondere momenten uit 15 jaar Barend & Van Dorp en over de bijzondere band met zijn dochters. Deze laatsten hebben een verrassing voor hun vader...

En niemand minder dan Julio Iglesias neemt plaats naast Reinout. De wereldster is speciaal voor de TROS TV SHOW naar Nederland gekomen. Iglesias heeft een nieuw album uit en zingt daarvan het bekende 'I Want To Know What Love Is'. Ook vertelt hij over de relatie met zijn bekende zonen Enrique en Julio Jr. Tot slot heeft Iglesias' grootste fan, Frans Bauer, nog een persoonlijke boodschap voor de zanger.