Landstede


MADD 2006: Landstede organiseert workshops voor vrijwilligers

Verschillende locaties van Landstede doen op vrijdag 3 en zaterdag 4 november mee aan Make A Difference Day. Deze dagen worden in heel Nederland georganiseerd en staan in het teken van vrijwilligerswerk.

Zo organiseert het Vrijwilligerssteunpunt Raalte op 4 november bij Landstede Beroepsopleidingen aan de Zwolsestraat 63a in Raalte een groots opgezette workshopdag voor vrijwilligers.

De workshops, die plaatsvinden van 10.00 tot 15.30 uur, worden op vrijwillige basis verzorgd door docenten en medewerkers van Landstede Beroepsopleidingen en Opleidingen & Cursussen voor volwassenen in Raalte.

Fondsenwerving
In totaal nemen meer dan 180 vrijwilligers en beroepskrachten die met vrijwilligers werken deel aan 23 verschillende workshops.

Voorbeelden van workshops zijn: het werven en behouden van vrijwilligers, presentatietechnieken, fondsenwerving, gesprekstechnieken, effectief vergaderen maar ook recreatieve workshops als digitale fotografie, koken, tekenen en schilderen, en toneel en drama.

Met deze workshops komt Landstede Welzijn Raalte tegemoet aan de vraag naar scholing van vrijwilligers.

Neem voor meer informatie over de Make a Difference Day Raalte contact op met Folkert Hilarides, tel. (0572) 347 347 (Landstede Welzijn Raalte).

Opleidingen & Cursussen voor volwassenen - Raalte