Partij van de Arbeid


PvdA Voorlichting


Plein 2


Postbus 20018, 2500 EA Den Haag


Tel 070 - 318 2694/Fax 070 - 318 2800


Den Haag, 02 november 2006


PvdA ers als vrijwilliger aan de slag


Dagelijks verzetten honderdduizenden vrijwilligers op talloze plekken bergen werk. De PvdA vindt dat voor dit belangrijke werk ruim baan gemaakt moet worden. Daarom doen veel PvdA ers zeer gemotiveerd mee aan de landelijke vrijwilligersdagen Make A Difference Day (MADD)die op 3 en 4 november plaatsvinden. Veel PvdA-politici gaan s ochtends vrijwilligerswerk doen: speelgoed opknappen bij een speel-o-theek, winkelen met bewoners van een verzorgingshuis, een stoomlocomotief repareren, groen snoeien, een voetbalwedstrijd fluiten of zwerfvuil opruimen.


Wouter Bos gaat op vrijdag 3 november om 12 uur gaat in het Flevoziekenhuis in Almere vrijwilligerswerk doen en de vrijwilligers daar in het zonnetje zetten.


Om 12.45 uur gaat Wouter Bos naar het kantoor van Humanitas in Almere. Hij tekent daar een convenant met Lodewijk de Waal over het belang van vrijwilligerswerk en besteedt aandacht aan het programma "Match"van Humanitas, Brouwersstraat 4 in Almere.


s Middags gaan de PvdA-kandidaten de straat op om te flyeren en gaan in gesprek met de kiezers aan de hand van het thema Vrijwilligerswerk en met het boekje Kracht van de Samenleving . Voor een volledig overzicht van deze Meer Rood op Straat activiteit op 4 november klik hier of kijk op www.pvda.nl.